mrosi Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi Note 10 Lite (nazwa kodowa: toco). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MINote10LITE_V12.0.3.0.QFNMIXM_v12-10.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeey_mau5 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 @kulig007 według opisu kosmetyka, poza failem ctsProfile nić nowego nie zauważyłem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Zabezpieczenia zaktualizowane? Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeey_mau5 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Jakbyś coś "wyłapał", pochwal się. Choć nie wierzę że mogliby coś popsuć, bez wprowadzenia większych zmian Pewnie za kilka dni zrobię update.Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeey_mau5 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Ciekawe czy będzie działało w praktyce. Bug ze zmianą ikon pasku stanu dalej występuje, kosmetyka, ale irytująca ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 30 minut temu, mickeey_mau5 napisał: Bug ze zmianą ikon pasku stanu dalej występuje Szczegóły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeey_mau5 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 (edited) @Orjon w moich screenach powyżej ikona baterii jest owalna, po zmianie orientacji wyświetlanych treści zmienia się na domyślną. Edit// Sprawdź ten link Edit 09/11 Jednak się okazało, że jest to błąd motywu. Pobrałem inny i wszystko jest dobrze z paskiem stanu. Edited November 9, 2020 by mickeey_mau5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Czy komuś działa wywołanie asystenta Google na zablokowanym ekranie? U Żony na najnowszym miui polska w Mi 9T Pro działa bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 @meriox , nie. U mnie też zdechło. Choć może jeszcze coś w ustawieniach Asystenta poustawiam, ale raczej bez przekonania. Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 9 godzin temu, kulig007 napisał: @meriox , nie. U mnie też zdechło. Choć może jeszcze coś w ustawieniach Asystenta poustawiam, ale raczej bez przekonania. Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Przez weekend przećwiczyłem wszystko co znalazłem w sieci, niestety bez skutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts