zmylna Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Witam wszystkich Pierwsze pytanie (może dziwne) do posiadaczy Mi10. Mam dziwne wrażenie, że ekran w tym telefonie w niesamowity wręcz sposób przyciąga kurz i inne farfocle. Też tak Macie ? Nie miałem czegoś takiego na żadnym innym telefonie. Czy leży, czy w kieszeni, zawsze po wyjęciu warstwa badziewia. Drugie pytanie dotyczy odblokowania bootloadera. Ostatni telefon Mi Mix2s mogłem odblokować od razu po zakupie. W przypadku Mi10 zaskoczył mnie 168h czekania. U Was też tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1. Zdejmij folię ochronną 2. Teraz jest taka polityka firmy Xiaomi. Wszyscy tyle czekają.Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmylna Posted October 29, 2020 Author Share Posted October 29, 2020 (edited) 8 minut temu, orte napisał: 1. Zdejmij folię ochronną 2. Teraz jest taka polityka firmy Xiaomi. Wszyscy tyle czekają. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Ty Orte, Ty mnie zawstydziłeś teraz hahaha Rzeczywiście jest folia ale tak spasowana, że nie zauważyłem. Ale gafa Podziękował Idę się z siebie śmiać Co do bootloadera to sprawa jasna. Edited October 29, 2020 by zmylna Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts