Jump to content

Mi Stick: jak działa z Kodi?

negatyw

Recommended Posts

Ja korzystam już dłuższy czas z tego urządzenia powiem tak wiadomo to nie jest demon prędkość mam mi box 3 jest dużo szybszy ale coś kosztem czegoś ja urządzenie kupiłem za 100 zł
Netflix śmiga ale czasem mam problem ze stabilnością to wystarczy zresetować urządzenie i działa .
Inne aplikacje które służą do VOD działają player Amazon HBO go nie mam zastrzeżenia minusem jest brak USB .

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Stick odpalony i dziewczyny zadowolone default_smile.png

Pojawił się do pobrania update andka. Brać i potem reset? Update poprawia jego działanie, czy raczej zamula?

P.S. Czytalem w necie i ponoć warto pobrać.

P.S. 2) Czy po wgraniu aktualizacji (był andek 9 i jest nadal) trzeba zrobić reset, czy tylko, gdy zmienia się andek z 9 do 10?

Edited by mrosi
Przestań dodawać tyle pustych wierszy w postach!

• 2 weeks later...

Miał ktoś taki problem z kodi na sticku, że po zainstalowaniu, stick zaczął wariować tzn. podczas próby uruchomienia innej aplikacji ciągle uruchamiało się kodi? Ktoś zna rozwiązanie tego problemu? Czy po prostu stick ma za mało ramu i trzeba zapomnieć o kodi? 

• 7 months later...
11 godzin temu, negatyw napisał:

A ja sticka sprzedałem i kupiłem shielda 2019 pro. Polecam.

A ja mam obydwa, wiadomo shield klasa ale stick też mnie zaskakuje stabilnością pracy. Oczywiście ruchy po menu spowolnione, ale samo odtwarzanie treści w Full HD bardziej mi pasuje niż w Mi Boxie którego też miałem.