felek14 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 (edited) Cześć. Gdzie znajduję się aplikacją odpowiedzialna za odtwarzanie nagranych rozmów z automatycznych powiadomień? Chodzi mi o to, że mam ustawione automatyczne nagrywanie rozmów i po każdej rozmowie wyskakuje mi powiadomienie na górze ekranu. Klikam na nie i odtwarzanie jest w takiej aplikacji systemowej. Chciałem tą aplikację dodać do skrótów na ekranie głównym. I nie wiem gdzie ona jest. Screen jest dodany. Dziękuję Edited October 24, 2020 by felek14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 A po co pokazałeś numer do Klaudii? Ona wie o tym? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bikier Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 To jest chyba odtwarzacz w dyktafonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts