Muniek131 Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 (edited) Cześć, Dopiero zaczynam przygodę z Xiaomi i od razu napotkałem pewien problem. Chodzi o zmianę ikon aplikacji telefon, wiadomośći i kontakty. Pomimo zmiany motywu i zastosowania go również do ikon, te 3 pozycje pozostają bez zmian. Czy jest jakiś sposób żeby to zrobić ? Próbowałem zmienić region, niestety nic to nie pomaga. Poniżej wrzucam zdjęcia o co chodzi: Tak mam teraz A tak powinno być wg motywu Oczywiście chodzi mi jedynie o zmianę ikon. Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam Edited October 21, 2020 by Muniek131 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecram Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Przeglądarka chrome sie nie zmieni. Na pierwszym zdjęciu po lewo na górze masz logo tej przeglądarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muniek131 Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 1 godzinę temu, kecram napisał: Przeglądarka chrome sie nie zmieni. Na pierwszym zdjęciu po lewo na górze masz logo tej przeglądarki. Chrome przeżyję, akurat tak się zaznaczył natomiast chodzi głównie o ikonę dialera i aplikacji wiadomości Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 @Muniek131, nie zmienisz. Obrazek w motywie, w aplikacji Motywy, to tylko obrazek, mający pokazać jak dany motyw wygląda. W ROMie globalnym aplikacje SMS, Dialer, Kontakty są od Google, nie od Xiaomi. Nie da się więc zmienić ikon. I uprzedzając ewentualne pytania: nie, nie można zmienić tego. Chcesz ładne ikony? Zainstaluj ROM MIUI Polska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muniek131 Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 1 godzinę temu, mrosi napisał: @Muniek131, nie zmienisz. Obrazek w motywie, w aplikacji Motywy, to tylko obrazek, mający pokazać jak dany motyw wygląda. W ROMie globalnym aplikacje SMS, Dialer, Kontakty są od Google, nie od Xiaomi. Nie da się więc zmienić ikon. I uprzedzając ewentualne pytania: nie, nie można zmienić tego. Chcesz ładne ikony? Zainstaluj ROM MIUI Polska. No dobra to zasmuciłeś ale i wyjaśniłeś. Dzięki za pomoc! Temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts