Divinex Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 (edited) Jak to naprawić (patrz załącznik - stan baterii 19,69%)? Dodam, że zmieniałem rozmiar interfejsu na XS. Powrót do innych rozmiarów interfejsów, zmiana czcionki i restart nic nie pomagają. Edited October 17, 2020 by Divinex
Bullsblood Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Mam to samo to wina nowej aktualizacji Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
michalm83 Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Zgłaszałem to że 2 miesiące temu. Na razie nie poprawione.
Divinex Posted October 17, 2020 Author Posted October 17, 2020 2 godziny temu, mariusz.ur napisał: Zmieniałeś motyw? Zmieniałem na ten drugi fabryczny, ale problem pojawił się po zmianie rozmiaru interfejsu na XS. Nie przejmowałem się tym, tylko normalni używałem na najmniejszym interfejsie sądząc, że ta animacją wróci do normy przy powrocie do domyślnej wielkości, a wyszło że jednak nie. W międzyczasie wyszła aktualizacja do 12.0.3 i ręki sobie nie dam uciąć, czy zmiana interfejsu jest przyczyną, bo może jednak aktualizacja jak wyżej wspomniano.
Kacper Skrzypek Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Problem po stronie Xiaomi, trzeba czekać aż naprawią
Klom Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 U mnie kilka dni temu po zmianie do 12.0.3 ten problem się pojawił. Miałem go opisywać, trochę mi ulżyło, że nie jestem sam i prawdopodobnie wina softu.
Recommended Posts