gegege12 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Witam, Nowa opaska Mi Band 4 nie liczy kroków. Na opasce i na telefonie cały czas wyświetla się 0. Po rozpoczęciu treningu również nie liczy dystansu ani kroków. W telefonie mam włączone bluetooth i GPSa, aplikacja Fit MI ma do nich dostęp. Pierwszy raz używam opaski więc może robię coś nie tak. Bardzo proszę o pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Trening liczący kroki Wyrzuć jakieś bzdurne opaski. Nie dość, że że to trzeba skomunikować jedno z drugim, to i żre to prąd podwójnie, a później ładowanie częstsze i podwójne... Do treningów sportowych jest Endomondo albo Strava lub inne tego typu. Wszystko opiera się na tym co masz w telefonie. Trzeba pamiętać o nadaniu koniecznych uprawnień aplikacji związanych z dostępem do GPSu i zasilania i to wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts