eljot Posted March 25 Share Posted March 25 12 godzin temu, patrikos23 napisał(a): mi wogóle tej aktualizacji nie wykrywa, rom eea V13.0.12 Nie jesteś sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 26 Share Posted March 26 (edited) Jest do ściągnięcia, o tu: https://xiaomifirmwareupdater.com/firmware/apollo/ i tu 3,5GB https://xiaomirom.com/en/download/redmi-k30s-ultra-mi-10t-mi-10t-pro-apollo-stable-V14.0.1.0.SJDEUXM/ Edited March 26 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) Nie wiem czy wiecie ale MI10 i MI10 pro otrzymały aktualizacje do androida 13. W dniu 25.03.2023 o 17:41, eljot napisał(a): Nie jesteś sam. Mi ściągnął na regionie Czechy i Polska. Xiaomi w najnowszym wydaniu mmiui14 ponownie nie zaktualizowalo sterownikow do grafy Edited March 27 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) Wskoczyło u mnie MIUI14 na regionie Szwajcaria. Nie wiem jak u was ale u mnie wszystko wydaje się być w porządku. Edited March 28 by eljot Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted March 30 Share Posted March 30 kilka dni na pokładzie, błędów brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 31 Share Posted March 31 MIUI14 zresetowała ustawienia baterii. Teraz pokazuje 4500mha co przekłada się na czas działania telefonu. Większych będów póki co brak. Brakuje tłumaczenia na pl w bezpieczeństwo i tryb alarmowy "emergency alarm" Nowe foldery pokazują ilość powiadomień ale globalnie tj łącznie ze wszystkich aplikacji co jest bez sensu bo i tak trzeba wejść w folder by sprawdzić w której apce jest powiadomienie 🤦♂️ Nie można zmieniać układu folderów. Bateria trzyma dłużej co wynika z uwagi na wstępie. Siatka ikon dostępna na defaultowym theme. Generalnie można instalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar Posted March 31 Share Posted March 31 (edited) "MIUI14 zresetowała ustawienia baterii. Teraz pokazuje 4500mha co przekłada się na czas działania telefonu. Brakuje tłumaczenia na pl w bezpieczeństwo i tryb alarmowy "emergency alarm" Nie potwierdzam, kolego magg co to za firmware sobie wgrałeś? Edited March 31 by huzar Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) W dniu 31.03.2023 o 19:22, huzar napisał(a): "MIUI14 zresetowała ustawienia baterii. Teraz pokazuje 4500mha co przekłada się na czas działania telefonu. Brakuje tłumaczenia na pl w bezpieczeństwo i tryb alarmowy "emergency alarm" Nie potwierdzam, kolego magg co to za firmware sobie wgrałeś? Klasyka, 14.0.1 Na MIUI13 po załadowania baterii na maksa pokazywał 4200/4300 natomiast na MIUI 14 po załadowaniu do maksimum pokazuje 4500 z hakiem. Max jaki widziałem chyba na MIUI 11 i 12 to ~4600 choć bateria to 5000mha. Brak tłumaczenia jak najbardziej występuje. Zrzuty ekranu poniżej. Edited April 2 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar Posted April 3 Share Posted April 3 Widzę, że masz jednak inny soft niż klasyczny 14.0.1. Albo to to jakaś wczesna wersja, albo kwestia dziwnych ustawień, nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kophew Posted April 3 Share Posted April 3 Dziś wyskoczyła mi aktualizacja na regionie Szwajcaria do wersji V14.0.1.0.SJDMIXM. Miałem prawie pustą baterię. Po naładowaniu do około 90 procent i próbie aktualizacji okazało się, że ona zginęła. Jakieś pierwsze próby dla wersji global ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) W dniu 3.04.2023 o 14:46, huzar napisał(a): Widzę, że masz jednak inny soft niż klasyczny 14.0.1. Albo to to jakaś wczesna wersja, albo kwestia dziwnych ustawień, nie wiem... Co ty gadasz? To zwykła 14.0.10, ta sama którą ma kolega klr2727. Wskoczyła na regionie Polska w dniu w którym napisałem wiadomość. Aż się zaskoczyłem, że tak szybko w stosunku do chińskiej wersji. W dniu 3.04.2023 o 19:08, kophew napisał(a): Dziś wyskoczyła mi aktualizacja na regionie Szwajcaria do wersji V14.0.1.0.SJDMIXM. Miałem prawie pustą baterię. Po naładowaniu do około 90 procent i próbie aktualizacji okazało się, że ona zginęła. Jakieś pierwsze próby dla wersji global ? Wisi na stronie https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/stable beta/V14.0.1.0.SJDMIXM/ Edited April 10 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted April 6 Share Posted April 6 Działanie baterii zdecydowanie na plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar Posted April 6 Share Posted April 6 13 godzin temu, magg napisał(a): Co ty gadasz? To zwykła 14.0.10, ta sama którą ma kolega klr2727. Wskoczyła na oraz w dniu w którym napisałem wiadomość. Aż się zaskoczylem, że tak szybko w stosunku do chińskiej wersji. Wisi na stronie https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/stable beta/V14.0.1.0.SJDMIXM/ Jednak te fw różnią się, te same screeny: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 9 Share Posted April 9 W dniu 6.04.2023 o 18:39, huzar napisał(a): Jednak te fw różnią się, te same screeny: Mam wersję EU nie MI. BTW nie mam już tej nieprzetłumaczonej opcji w ustawieniach. Zniknęła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts