magg Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 W dniu 18.09.2022 o 22:40, migjed napisał: Tak Nie te widgety miałem na myśli Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Przy tej aktualizacji nie widzę żadnych problemów, a nawet mógłbym powiedzieć że system działa jeszcze szybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 (edited) Słuchajta ludki, mam problem. Przy ikonce ustawienia pokazuje mi przy ikonce jedynkę. Nie mam żadnych powiadomien i wkurza mnie to coraz bardziej. Jak to zmienić? Zniknęło 🤷♂️ Edited September 28, 2022 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
wenazyr Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Pojawiła się wersja 13.0.10.0.SJDEUXM: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 12 godzin temu, wenazyr napisał: Pojawiła się wersja 13.0.10.0.SJDEUXM: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/ Ja, mom już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 W dniu 1.10.2022 o 07:23, magg napisał(a): Ja, mom już. A ja na regionie Szwajcaria nadal nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 W dniu 27.10.2022 o 18:51, eljot napisał(a): A ja na regionie Szwajcaria nadal nie. Zaloguj się do konta Xiaomi na telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 9 godzin temu, magg napisał(a): Zaloguj się do konta Xiaomi na telefonie. Bez zmian, ciągle 13.0.9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 W dniu 7.12.2022 o 17:07, eljot napisał(a): Bez zmian, ciągle 13.0.9. Zainstaluj apke "miui downloader" i przesluj zrzut ekranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 No nie bardzo ma co pokazać, bo V13.0.10.0.SJDEUXM to nadal partial release. W OTA nie widzi aktualizacji, więc trzeba próbować szczęścia i próbować aktualizować ręcznie z linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 14 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): No nie bardzo ma co pokazać, bo V13.0.10.0.SJDEUXM to nadal partial release. W OTA nie widzi aktualizacji, więc trzeba próbować szczęścia i próbować aktualizować ręcznie z linku. Hej Tak, domyśliłem się ale mi na różnych regionach wyskakiwała aktualizacja. Kolega eljot raczej nie chce wgrywać firmware ręcznie stąd szukam przyczyny. Może nie ma EEA? U mnie 10-ka zainstalowała się bez problemów. Za chwilę wyjdzie 11-ka więc może warto poczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBambaryla Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 A to, że jest już wersja 13.0.11.0.SJDEUXM zauważyliście? https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/stable/V13.0.11.0.SJDEUXM/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 (edited) W dniu 14.12.2022 o 13:58, PanBambaryla napisał(a): A to, że jest już wersja 13.0.11.0.SJDEUXM zauważyliście? https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/stable/V13.0.11.0.SJDEUXM/ Tak. Łatki bezpieczeństwa z października jak w 13.0.10? Dziwne. Chyba niczego nowego się nie spodziewamy w tym telefonie i czas zacząć się rozglądać za nowym. Dramatem jest polityka tej firmy, 50 modeli i marne wsparcie. Edited January 2 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted January 8 Share Posted January 8 Wiecie, a ja dalej na 13.0.09, region Szwajcaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesASR2 Posted January 9 Share Posted January 9 Nie ma co dramatyzować, właśnie wyszła aktualizacja 13.0.12, z grudniowymi poprawkami a jest zapowiedziane miui 14 z androidem 13, jak na telefon wprowadzony w 2020 to jest nieźle 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBambaryla Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) 2 godziny temu, PrezesASR2 napisał(a): Nie ma co dramatyzować, właśnie wyszła aktualizacja 13.0.12, z grudniowymi poprawkami a jest zapowiedziane miui 14 z androidem 13, jak na telefon wprowadzony w 2020 to jest nieźle 😉 Jakiś link [do aktualizacji 13.0.12]? Edited January 9 by PanBambaryla Uszczegółowienie pytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) W dniu 8.01.2023 o 22:16, eljot napisał(a): Wiecie, a ja dalej na 13.0.09, region Szwajcaria. Jakim cudem? V13.0.12.0.SJDEUXM z poprawkami z grudnia. Finally. MIUI 14 będzie ale bez andka 13 W dniu 9.01.2023 o 13:46, PrezesASR2 napisał(a): Nie ma co dramatyzować, właśnie wyszła aktualizacja 13.0.12, z grudniowymi poprawkami a jest zapowiedziane miui 14 z androidem 13, jak na telefon wprowadzony w 2020 to jest nieźle 😉 Jakieś info? MIUI 14 tak ale bez A13. Tel powinien go dostać, Xiaomi tak organizuje premiery by tel. mial krótszy support. A11, 12 i 13 a i tak uważam, że tel powinno być mniej za to z 5letnim supportem. Btw mogłoby Xiaomi w końcu zrobić update sterowników do układu graficznego album udostępnić apke do aktualizacji. Wkurzająca firma. W dniu 9.01.2023 o 14:12, PanBambaryla napisał(a): Jakiś link? Do update czy info ws MIUI 14? Edited January 11 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesASR2 Posted January 9 Share Posted January 9 4 godziny temu, PanBambaryla napisał(a): Jakiś link [do aktualizacji 13.0.12]? Na xiaomifirmareupdater jeszcze nie ma chyba, ja dostałem powiadomienie, region Szwajcaria i zaznaczone otrzymywanie wczesnych aktualizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted January 11 Share Posted January 11 W dniu 9.01.2023 o 14:12, PanBambaryla napisał(a): Jakiś link [do aktualizacji 13.0.12]? https://xiaomirom.com/en/download/redmi-k30s-ultra-mi-10t-mi-10t-pro-apollo-stable-V13.0.12.0.SJDEUXM/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBambaryla Posted January 11 Share Posted January 11 Godzinę temu, magg napisał(a): https://xiaomirom.com/en/download/redmi-k30s-ultra-mi-10t-mi-10t-pro-apollo-stable-V13.0.12.0.SJDEUXM/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted January 11 Share Posted January 11 34 minuty temu, PanBambaryla napisał(a): Spróbuj się zapisać do programu MI pilot: https://sg.m.beehive.miui.com/hm1g5J9F4wLbtz5Vsboj2w/mobile/question Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted January 25 Share Posted January 25 Przyznam że u mnie wskoczyła aktualizacja z grubej rury. Nie było, nie było aż jest 13.0.12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesASR2 Posted February 5 Share Posted February 5 czy komuś oprócz mnie jeszcze na 13.0.12 zjada szybciej baterie niż na poprzednich wersjach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cwynu Posted February 6 Share Posted February 6 Ja nie zauważyłem jakieś szczególnej zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiek80 Posted February 7 Share Posted February 7 Ja tez nie , 6-7 godzin SOT na max ustawieniach i lteWysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 12 Share Posted February 12 W dniu 5.02.2023 o 10:11, PrezesASR2 napisał(a): czy komuś oprócz mnie jeszcze na 13.0.12 zjada szybciej baterie niż na poprzednich wersjach? Raczej nie. Może wygraj ponownie lub wykonaj kilka restartów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesASR2 Posted February 12 Share Posted February 12 Jednak problem z większym użyciem baterii okazał się tylko w przypadku używania nawigacji, dwa razy przez to rozładował mi się w pracy co nigdy nie miało wcześniej miejsca, zwykle wracałem do mieszkania przynajmniej z 30-oma procentami. Tymczasowo używam bezprzewodowego chińskiego wyświetlacza do android auto i problem nie występuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 16 Share Posted March 16 Wiesz co telefon ma już swoje lata i bateria ma coraz mniejszą pojemność więc widzę że bateria szybciej spada i nie trzyma tak jak rok temu. Swoją drogą pojawiła się już miły 14 na chińskim romie obstawiam że za dwa miesiące powinienem się pojawić na eea i mam nadzieję że będzie pozbawiona błędów bo to pewnie będzie ostatnia aktualizacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesASR2 Posted March 18 Share Posted March 18 Mój ma dopiero rok także bateria jeszcze powinna być ok, accubattery pokazuje 95 % Poza tym zrobiłem reset do fabrycznych ustawień co nie przyniosło oczekiwanych skutków Ale za to sytuację poprawiło wgranie ponownie romu przez miflash Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) W dniu 18.03.2023 o 18:41, PrezesASR2 napisał(a): Mój ma dopiero rok także bateria jeszcze powinna być ok, accubattery pokazuje 95 % Poza tym zrobiłem reset do fabrycznych ustawień co nie przyniosło oczekiwanych skutków Ale za to sytuację poprawiło wgranie ponownie romu przez miflash Przerabiałem to, wgrania na nowo pomagało. Ciekawe jak będzie z MIUI 14. Edited March 20 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
klr2727 Posted March 23 Share Posted March 23 (edited) Właśnie wleciało mi update nowe, region Polska Edited March 23 by klr2727 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted March 24 Share Posted March 24 18 godzin temu, klr2727 napisał(a): Właśnie wleciało mi update nowe, region Polska I jak wrażenia?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 24 Share Posted March 24 (edited) W dniu 23.03.2023 o 05:27, klr2727 napisał(a): Właśnie wleciało mi update nowe, region Polska Jestem zawiedziony ilością zmian w porównaniu do wersji chińskiej. Zniknęła siatka ikon, teraz można ją zmienić tylko przez zmiane motywu. Dorzucili app vault czyli pasek informacyjny 😡 kolejny śmieć którego nie można odinstalować. Dodano rozszerzenie pamięci o 2, 3 i 5 GB. Reszta zmian jest ogólnie znana jak nowy pasek wyszukiwania (historia) czy ikony na pulpicie. Jeśli chodzi o działanie to dam znać po kilku dniach i 20 restartach. Edited March 25 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesASR2 Posted March 24 Share Posted March 24 Ja na ten moment mogę tylko napisać że zużycie baterii jest zauważalnie mniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted March 25 Share Posted March 25 mi wogóle tej aktualizacji nie wykrywa, rom eea V13.0.12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts