kubad99 0 Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 (edited) Hej. Korzystacie z nowe aplikacji canal+ na Mi Box? Mam taki problem, że dość mocno klatkuje i wygląda jakby był problem z odswieżaniem. Znajomi ponoc takiego problemu nie mają. Internet mam dość szybki, przy innych aplikacjach nie zauwazylem zadnego problemu. Netflix i HBO super dzialaja w najwyzszej rozdzielczosci(z automatu ustawiła się 2160p60hz). Problem jest na tyle poważny, że nie da się za bardzo oglądać sportu, bo piłka smuży, w żuzlu postaci sie lekko przycinaja i rozmywają. Problem nie wystepuje tylko w transmisji na żywo, ale tez przy oglądaniu skrótów :/ Bawiłem się troche rozdzielczością i na nieco niższych wyglada odrobine lepiej, ale szału dalej nie ma. Edited September 23, 2020 by kubad99 Link to post Share on other sites
kapciu75 8 Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 Jak się zalogowałeś do tej aplikacji? Z pilota nie ma szans. Ta apla wymaga klawiatury, jak mniemam jest pod Android, ale nie Android TV. Link to post Share on other sites
kubad99 0 Posted September 23, 2020 Author Report Share Posted September 23, 2020 Jest nowa aplikacja canal+ (to cos innego niz canal plus go) i jest normalnie w sklepie play. Link to post Share on other sites
kapciu75 8 Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 Jest. Próbowałem ją dzisiaj zainstalować. Poległem próbując się logować za pomocą pilota. Link to post Share on other sites
kubad99 0 Posted September 23, 2020 Author Report Share Posted September 23, 2020 Ja mam podlaczonego Mi boxa z kontem google, apke tez mialem na telefonie, wiec samo mnie zalogowało. Sprobuj tak Link to post Share on other sites
adbok 0 Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 Można logować się do nowej aplikacji kontem NC+ Go ?Czy to inna usługa ?Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
kapciu75 8 Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 Inna. Logujesz się danymi do ICA. Link to post Share on other sites
Kuzik 1 Posted September 24, 2020 Report Share Posted September 24, 2020 jakie są różnice między ncplus go a canal plus? Link to post Share on other sites
kapciu75 8 Posted September 24, 2020 Report Share Posted September 24, 2020 Brak limitu godzin. W miarę czasu (rozwoju usługi) podejrzewam, że będą się wycofywać z nc+ go. Ale to tylko moje podejrzenia.... Link to post Share on other sites
Recommended Posts