7oneliness Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 (edited) Hej, Od kilku dni posiadam Poco X3 NFC w wersji 64 GB. Z racji tego iż jestem pracocholiczką, na telefonie mam również aplikacje związane z pracą jak Slack/Microsoft Teams. Czasem odchodząc od komputera lubię mieć pod kontrolą to co się dzieje na projekcie - jednakże jestem zwolenniczką wibracji, a nie powiadomień dźwiękowych. Zarówno w aplikacji Slack jak i Microsoft Teams po wyłączeniu powiadomień dźwiękowych i uruchomieniu powiadomień za pomocą wibracji + powiadomienie diodą LED. Powiadomienia owszem przychodzą, ale tylko z diodą LED. Nie pojawiają się żadne wibracje. Spróbowałam zatem sprawdzić czy aplikacja będzie współpracowała z powiadomieniami dźwiękowymi, które na moment włączyłam. Ku mojemu zdziwieniu przy włączeniu tych powiadomień, telefon zaczął wibrować, natomiast dźwięki się nie pojawiają. Wiem, że na chwilę obecną to nowy telefon. Ale być może ktoś się już spotkał z takim problemem? I wie jak go rozwiązać? Wersja MIUI: MIUI Global 12.0.2 Wersja Android: 10 QKQ1.200512.002 Pozdrawiam, Edited September 19, 2020 by 7oneliness Moderator nakazał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 @7oneliness wszystkie uprawnienia włączone? Powiadomienia na ekranie blokady też? Link to comment Share on other sites More sharing options...
7oneliness Posted September 22, 2020 Author Share Posted September 22, 2020 @kamillm oczywiście ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts