martinii 2 Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 (edited) Hej, Dziś normalnie użytkowałem telefon cały dzień. W drodze z pracy słuchałem radia przez BT, rozmawiałem itd. Po wejściu do domu chciałem zrobić fotkę i w aplikacji aparatu dostałem komunikat, że nie "można nawiązać połączenia z aparatem, proszę zrestartować telefon". Po zrestartowaniu telefon uruchamia się do tryby fastboot. W TWRP wyczyściłem cache i dalvik, ale nic to nie dało. Dziwne, bo telefon nie spadł, nie został zalany itd. Wszystko co dzisiaj instalowałem to zaktualizowałem aplikację Bolt i MS Teams... Czy jedyną opcją jest teraz instalacja romu na nowo? Pozdrawiam Edited September 9, 2020 by martinii Link to post Share on other sites
Alucard 45 Posted September 10, 2020 Report Share Posted September 10, 2020 (edited) Spróbuj zainstalować ten co masz, co to za problem jak masz twrp Edited September 10, 2020 by Alucard Link to post Share on other sites
martinii 2 Posted September 11, 2020 Author Report Share Posted September 11, 2020 Jestem już na nowo. Zrobiłem poważny błąd w TWRP - w zakładce Wipe zatrzymałem się na chwilę i zostawiłem telefon. Ekran się wyłączył i gdy chciałem go wybudzić przesunąłem palcem 2 razy myśląc że za pierwszym razem się nie odblokował... Ale odblokował się a drugie przesunięcie paluchem potwierdzało wipe... W tym momencie pamięć wewnętrzna została zaszyfrowana a system nadal się nie włączał. To zmusiło mnie do instalacji systemu na nowo i skorzystania z częściowej kopii zapasowej. Tak czy siak odrodziłem się. Tak czy siak nie wiem co się wcześniej wydarzyło... Teraz telefon nadal hula. Czy wcześniej coś złapałem z sieci czy jak? Nie wiem. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts