ZduneX25 Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Czytaj dalej > 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgcompany Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Kupiłem dzisiaj w promocji, tylko szkoda, że teraz trzeba będzie czekać aż pojawią się jakieś akcesoria do niego. Polowałem na Redmi Note 9 Pro 6/128, nawet kupiłem już trzy pokrowce i etui na Aliexpress, a tu niespodzianka i POCO X3 się pojawił. Patrząc na suche dane, to POCO jest bardziej dopracowaną wersji Redmi. Ciekawe jak będzie z aktualizacjami i dialerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Od biedy trzeba będzie kupić szkło od Redmi Note 9 pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgcompany Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Szkła nie używam. W Redmi Note 4 miałem na początku, ale więcej z tym było problemów niż korzyści. Szkła nie mam już 3 lata i rys jest naprawdę mało, a pracuję w miejscach gdzie jest dużo pyłów, piasku, iskier itp., więc ekran jest narażony na uszkodzenia. Lubię etui z klapką w pionie (lepiej otwiera się przy rozmowach), tylko aktualnie wszystkie dostępne są przyklejane do silikonowego case'a, co mocno pogrubia telefon. Wcześniej korzystałem z etui iMuca, które było zrobione tak jak dostępne skórzane plecki od Mofi. Etui z klapką też chroni ekran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gionek Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Jak myślicie, ile mniej więcej trzeba będzie czekać na Polski Soft Miui 12 wersja stabilna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgcompany Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Pewnie do momentu upublicznienia. Najpierw niech telefony się pojawią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Dnia 11.09.2020 o 12:47, gionek napisał: Jak myślicie, ile mniej więcej trzeba będzie czekać na Polski Soft Miui 12 wersja stabilna ? xiaomi.eu będzie jak będzie jakikolwiek link do ROM-u Global (QJGMIXM). Na razie takowego nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts