bondziorno711 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 (edited) Witam Po krótce - kupiłem telefon Xiaomi REDMI 8T dosłownie 4h temu. Po skonfigurowaniu próbowałem połączyć się z wifi - bezskutecznie. Wróciłem ponownie do sklepu(MediaExpert), pan z obsługi pokazał mi, że z jego telefonu(udostępnianie wifi) działa i rzeczywiście działało. Udostępniłem również mój internet - działało. Jednak na moim routerze nie działa - dodam, że jest to w pełni sprawny router - wszystkie inne telefony się łączyły bezproblemowo, tylko Xiaomi ma z tym problem, co już zepsuło jego opinię w moich oczach. Widziałem też, że inni użytkownicy również mieli z tym problem. Czytałem różne artykuły, ale konkretnego rozwiązania nie znalazłem. Proszę o pomoc. Router to: Sagemcom CS 50001 z dwoma sieciami o częstotliwości 2.4GHz i 5GHz od światłowodu T-Mobile. Edited September 6, 2020 by bondziorno711 moda raziło tak bardzo w oczy ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziomek999 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Spróbuj zmienić kanał lub szerokość kanału. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondziorno711 Posted September 6, 2020 Author Share Posted September 6, 2020 Jak mogę to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 W ruterze, ale to zależy czy twój operator daje taką możliwość konfiguracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliens Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 u mnie RN8T po ostatnim update ma problemy z łaczeniem WiFi , musze kombinowac zeby połaczył sie szybciej.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondziorno711 Posted September 6, 2020 Author Share Posted September 6, 2020 Ktoś coś jeszcze jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swiety130 Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Wyłącz bluetooth w telefonie i wtedy spróbuj się połączyć z wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliens Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Nic to nie daje, nigdy nie uzywam bluetooth i problem z WiFi jest jak był.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts