Mrcx Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 Witam. Mam problem z telefonem Xiaomi Mi 9T. korzystałem normalnie z telefonu, odłożyłem go na biurko, gdy go wziąłem z powrotem nagle nie działa wgl ekran... Gdy trzymam przycisk POWER telefon tylko wibruje po paru sekundach. PC niby go widzi ale jak wejdze w MiPCSuite pojawiają się 2 takie błędy jak na zdjęciu. Ma ktoś jakiś pomysł? Telefon ma gwarancje ale ja muszę za wszelka cenę odzyskać pliki, nawet tracąc gwarancje... Proszę o pomoc bo juz brak mi sił... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Spróbuj uruchomić trzymając przycisk power plus vol- lub vol+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts