Jump to content

Redmi Note 8 Pro + Huawei Watch GT 2, problem z synchronizacją kontaktów, wyswietlaniem wiadomości i połączeń

yaztszomp

Recommended Posts

,Witam, może ktoś z Was coś wymyśli lub miał taki problem i go rozwiązał. Używam redmi note 8 pro i smartwatch od Huawei, dokładnie watch GT 2. Cały czas od początku spamowania urządzeń, na MIUI 11 i teraz na 12, pojawia się ten sam problem, tzn. po wysłaniu SMS lub wiadomości z WhatsApp na zegarku po chwili wyświetla się takich samych wiadomości kilka, np 8, zajmuje to kilkanaście sekund dosłownie (mogę dołączyć film lub zdjęcie). Nie ma normalnej listy wiadomości po kolei jak przychodzily tylko kilka razy ta sama wiadomość. 

Drugi problem to kwestia wyświetlania połączeń. Przy połączeniu wyświetla się raz numer raz pełny opis z telefonu, częściej sam numer. Ktoś wie jak to ustawić??? Sprawdzałem już chyba wszystko, resetowalem ustawienia telefonu, zegarka, aplikacji itd, włączam wyłączam powiadomienia i uprawnienia cały czas to samo. wk***ia mnie to już tak, że zaraz sprzedam jeden i drugi, bo po podlaczeniu do innego telefonu, dokładnie na Huawei p20 lite działa wszystko poprawnie, bez jakichkolwiek ustawień!!! 

Pomóżcie proszę!!! 

Edited by yaztszomp