Chris_007 Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 13 godzin temu, Aligator71 napisał: Osoby, które kupiły globala nie będą zadowolone . Dlaczego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dore Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 23 godziny temu, Chris_007 napisał: Dlaczego? Bo wydały 20-30zł więcej za wersję global A po ostatniej aktualizacji niczym opaski (CN a Global) się nie różnią, no oprócz ceny na + dla wersji CN Link to comment Share on other sites More sharing options...
bungoo Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Cześć, orientuje się ktoś co mogę zrobić, żeby wyświetlały mi się poprawne polskie znaki na wersji global (nie CN)w powiadomieniach? Aktualnie mam tak jak na zdjęciu. W menu czcionki są poprawne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_007 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Dnia 22.10.2020 o 20:35, Dore napisał: Bo wydały 20-30zł więcej za wersję global A po ostatniej aktualizacji niczym opaski (CN a Global) się nie różnią, no oprócz ceny na + dla wersji CN Jpdl Janusz level hard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dore Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Dnia 31.10.2020 o 15:39, Chris_007 napisał: Jpdl Janusz level hard. Janusz, nie Janusz Dużo ludzi kupiło CN bo nie potrzeba było im j.polskiego a, że dodali to czemu by nie korzystać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meagol5 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ja zamówiłem na Ali w lipcu wersję CN A przyszła globalna...Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBomB Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) Dobra, a co jeśli komuś opaska nie chce się przełączyć na pl? Jest najnowsze mifit, jest ustawione zgodnie z językiem telefonu, język telefonu jest polski, a opaska dalej po angielsku lub chińsku jeśli się przestawi. Opaska się nie chce zaktualizować do nowszej wersji firmware. Edited November 10, 2020 by LeBomB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiek1991 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Zainstaluj Notify & Fitness, tam też można aktualizować opaskę i wymuszać dowolny język O wiele lepsza apka od MiFita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mormegil Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Hej, przymierzam się do kupienia Mi Banda 5. Skłaniam się ku wersji chińskiej, ponieważ ponoć ma jedną (działającą) funkcję więcej: pomiar natlenienia krwi, czyli SpO2 (druga funkcja to NFC, ale to wiem że nie mam co liczyć). Czy to prawda, jest taka funkcjonalność? Działająca poza Chinami, z ustawionym językiem polskim itp.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marfo Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Hej, przymierzam się do kupienia Mi Banda 5. Skłaniam się ku wersji chińskiej, ponieważ ponoć ma jedną (działającą) funkcję więcej: pomiar natlenienia krwi, czyli SpO2 (druga funkcja to NFC, ale to wiem że nie mam co liczyć). Czy to prawda, jest taka funkcjonalność? Działająca poza Chinami, z ustawionym językiem polskim itp.?Mam chińska wersję i nie widziałem w niej SpO2.Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotx Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Pidpinam sie pod pytanie. Krzaki zamiast polskich znaków w powiadomieniach ? Na mi band 4 wszystko bylo ok , a tu inna czcionka i jakies cyrki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hultai Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Dnia 19.11.2020 o 11:03, Marfo napisał: Mam chińska wersję i nie widziałem w niej SpO2. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Amazfit band 5 który wygląda tak samo ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marfo Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Amazfit band 5 który wygląda tak samo ma. Widocznie różnica tkwi w szczegółach. Cena raczej już nie jest taka sama?Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mormegil Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 23 godziny temu, Hultai napisał: Amazfit band 5 który wygląda tak samo ma. Z tego co ja wyczytałem z internetów, Mi Band 5 NFC też by miał pomiar SpO2. Obczajam tego Amazfit band 5, i przyszło mi na myśl - może Xiaomi znowu zamieszało z nazwami, i na pewnych rynkach Mi Band 5 NFC nazywa się Amazfit Band 5...? Wygląda identycznie, wiesz może jak jest z dopasowaniem opasek do Mi Banda 5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motsaw Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 (edited) Dnia 24.11.2020 o 21:22, mormegil napisał: Z tego co ja wyczytałem z internetów, Mi Band 5 NFC też by miał pomiar SpO2. Obczajam tego Amazfit band 5, i przyszło mi na myśl - może Xiaomi znowu zamieszało z nazwami, i na pewnych rynkach Mi Band 5 NFC nazywa się Amazfit Band 5...? Wygląda identycznie, wiesz może jak jest z dopasowaniem opasek do Mi Banda 5? Różnice z zewnątrz są kosmetyczne - Amazfit ma przycisk dotykowy z kwadratową okonką, Miband z okrągłą. Od wewnnątrz Amazfit ma to samo co Miband + pomiar tlenu. Cena Amazfita niestety wyższa. I to nie jest zamieszanie z nazwami, Amazfit to Amazfit, Miband to Miband. Dodatkowo z tego co pamiętam Amazfit jest wykrywany przez jakąśtam inną aplikację, nie tylko MiFit. Edit: ta aplikacja to Zepp. Edited November 27, 2020 by motsaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczuru Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 (edited) Dnia 26.10.2020 o 21:54, bungoo napisał: Cześć, orientuje się ktoś co mogę zrobić, żeby wyświetlały mi się poprawne polskie znaki na wersji global (nie CN)w powiadomieniach? Aktualnie mam tak jak na zdjęciu. W menu czcionki są poprawne. Mam ten sam problem - ma ktoś sprawdzoną czcionkę? Edited December 20, 2020 by zoltan78 usunięto screena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts