andrzej125x Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 (edited) Witam, Jest możliwość sparowania verge lite z mapami google bądź locus ? Jeśli tak to w jaki sposób ? Ewentualnie czy jest opcja aby zegarek spełniał rolę zewnętrznego nadajnika GPS dla aplikacji np locus Pozdrawiam Edited August 31, 2020 by andrzej125x Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 (edited) Co chcesz osiągnąć? Jeśli można. Aplikacja amazfit for .. pozwala na wyświetlanie komunikatów mapy google na zegarku. Niestety, nie spotkałem się z opcją aby to zegarek był GPSem dla telefonu. Ponad to, ww aplikacja pozwala na powiadomienia z dowolnej aplikacji. Odczytuje powiadomienie, istnieje spora szansa że z locusa również "prześlesz" powiadomienie do zegarka. Mam BIP, po nagraniu trasy zegarkiem (bez telefonu) właśnie ta aplikacja pozwala na export w formie gpx, a ten plik bez problemu wgrasz do locusa. Jest kilka opcji, nie wiem jaki jest twój główny cel. Edited August 31, 2020 by frrancuz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej125x Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 Wiesz co przykładowo na locus włączam prowadzenie z pkt A do B bez wgrania gpx ( tak jakbym wybierał trasę na nawigacji ) , chciałabym żeby na ekranie verge lite wyświetlały się komunikaty w postaci ilości metrów do wykonania skrętu w danym kierunku wraz z ikonami Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej125x Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 Mógłbyś podać dokładną nazwę tej aplikacji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.amazfit1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej125x Posted September 1, 2020 Author Share Posted September 1, 2020 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts