jarekpr Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Witam, chce kupić Xiaomi Mi Air Purifier 3, jednak jest ciężko dostępny, jedynie zakup z chin. Zakup cenowo mało opłacalny zwłaszcza ze wersje 3H można kupić w PL za 570 zł. Zmodowana apka odpada mam iphone. Czy można zmienić soft wersji 3H na 3 aby korzystać z serwerów CN? Dziękuje za pomoc i informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 mozna o ile juz go na chiny nie probowales podpiac (w iphone sie da, bo sam podpinasz sie do sieci urzadzenia, ale potem i tak sie plugin nie laduje blad -7). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekpr Posted August 25, 2020 Author Share Posted August 25, 2020 (edited) jeszcze nie kupiłem. Ok, to co po zakupie 3H mam zrobić? Bardzo dziękuje za informacje. Czy jest ryzyko ze po zmianie softu oczyszczacz po jakimś czasie miesiąc/rok przestanie działać? dostanie jakiegoś bana? Edited August 25, 2020 by jarekpr Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 napisac do mnie priv jak kupisz kilku osobom zmienilem w obydwie strony i poki co wszystko dziala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekpr Posted August 27, 2020 Author Share Posted August 27, 2020 Bardzo Ci dziękuję, tak zrobię Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOmki Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Polecam forumowicza rezmus, zmiana EU - > CN szybka i bezproblemowa. Jeszcze raz dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybiarz91 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 @rezmus mam 2 oczyszczacze Mi Air Purifier 3H, obydwa na EU i z softem 2.0.8.0014, co powoduje problemy z połączeniem do routera UPC. Znam metodę ze zmianą zabezpieczeń, ale wtedy coś innego zaczyna mi szwankować z routerem. Dodatkowo chciałbym soft CN. Pytanie czy byłbyś w stanie pomóc ze zmianą softu na CN i na wersję co najmniej 9, jest coś takiego wykonalne? Pisałem na priv, ale wyskakuje mi informacja "rezmus nie może otrzymywać wiadomości." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 napisz priv, troche posprzatalem inbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
colin23 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 jako że jestem świeżakiem to powiedzcie prosze po co zmieniacie soft w 3H na chiński? jakie są tego wady i zalety? Mam 3H kupiony w polskiej dystrybucji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damgemaker Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Dnia 25.10.2020 o 12:44, rezmus napisał: napisz priv, troche posprzatalem inbox Hej! Chciałbym również otrzymać informację na temat zmiany regionu z EU na CN. Niestety ale nie mogę wysłać wiadomości PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 dlaczego chcesz zmienic region? od zmiany firmware/regionu oczyszczacz lepiej dzialal nie bedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damgemaker Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Całe środowisko mam na chińskim serwerze (ponad 40 urządzeń). Fajnie by było móc podłączyć również 3h na CN. Czy mógłbyś mnie wesprzeć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 OK napisz priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szanze Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 (edited) Czesc, @rezmus czy moglbym tez instrukcje dostac? Dla Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Mam okolo 70 urzadzen w regionie Chiny. Probowalem napisac maila do Ciebie, ale mam informacje, ze nie mozesz odbierac maili;( Edited December 14, 2020 by szanze Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 teraz napisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistyk Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Witam, wyczytałem, że w przypadku oczyszczacza powietrza Xiaomi Air Purifier 3H jest problem z automatyzacją podczas używania Mi Home z serwerem chińskim. Bardzo proszę o informację, czy jeżeli połączę Xiaomi Air Purifier 3H z Mi Home ustawionym na region Chiny, to nie zadziała tylko automatyzacja czy nie zadziałają żadne funkcjonalności związane z wi-fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 3h to global, org apka go na cn nie podepniesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistyk Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 W takim razie poproszę o pomoc w zmianie firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 w jakims konkretnym celu? automatyzacja dziala tak samo na kazdym regionie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistyk Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Wiele urządzeń mam ustawionych na serwer chiński i nie chcę klonować aplikacji MiHome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 napisz priva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistyk Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Nie mogę. Otrzymuję informację, że rezmus nie może otrzymać wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulo300 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Ja również poproszę. Wysłałem wiadomość pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klag3 Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Rozmus proszę wyczyść skrzynkę pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klag3 Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 mozna o ile juz go na chiny nie probowales podpiac (w iphone sie da, bo sam podpinasz sie do sieci urzadzenia, ale potem i tak sie plugin nie laduje blad -7).Jak to zrobić ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon91sz Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 @rezmus: Cześć, mam podobny problem z oczyszczaczem 3h, wszystkie urządzenia w MiHome mam na serwerze CN, oczyszczacz niestety wersja EU- pomożesz w zmianie na wersję CN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 napisz priv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpmkat Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 @rezmus: Witam serdecznie. mam podobny problem z oczyszczaczem 3hjak kolega wyżej, wszystkie urządzenia w MiHome mam na serwerze CN, oczyszczacz z regionem EU- pomógłbyś w zmianie na wersję CN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 napisz priv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpmkat Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 (edited) poszło Edited March 27, 2021 by kpmkat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingwader Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Ja mam inny problem w oczyszczaczu 2S chciałbym zmienić region CN na PL. Kilka nowych urządzeń pracuje w regionie PL a wszystko chciałbym w jednej apce. Jest to możliwe i wykonalne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paco52327 Posted May 2, 2021 Share Posted May 2, 2021 Dnia 7.04.2021 o 21:49, kingwader napisał: Ja mam inny problem w oczyszczaczu 2S chciałbym zmienić region CN na PL. Kilka nowych urządzeń pracuje w regionie PL a wszystko chciałbym w jednej apce. Jest to możliwe i wykonalne? Dołączam się! tylko @Rezmus nie na pw tylko opisz w poście dla innych. PW znowu Ci nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwula Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 W dniu 7.04.2021 o 21:49, kingwader napisał: Ja mam inny problem w oczyszczaczu 2S chciałbym zmienić region CN na PL. Kilka nowych urządzeń pracuje w regionie PL a wszystko chciałbym w jednej apce. Jest to możliwe i wykonalne? Również się podpinam. Też chciałbym móc dodać 2S w polskiej lokalizacji. Niestety do @rezmus nie można wysłać prywatnej wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekno85 Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 (edited) Dnia 25.08.2020 o 23:02, rezmus napisał: napisac do mnie priv jak kupisz kilku osobom zmienilem w obydwie strony i poki co wszystko dziala Nie chce zakładać nowego tematu. @rezmus Chciał bym zmienić firmware z 3 na 3H, a nigdzie nie potrafię znaleźć inf. Pomógł byś? Chyba, że ktoś jeszcze potrafi coś takiego ogarnąć i podzieli się wiedzą. Edited September 23, 2021 by tekno85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 napisz priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts