wiesgaj 0 Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 (edited) Mam moje Mi 9 SE o roku. Od jakiegoś czasu zauważyłem że robi zdjęcia za mgłą i towarzyszy poświata w koło postaci. Moje zdjęcia z ostatniego wypadu i w tym samym czasie z Samsunga M21. Co może być przyczyną tak kiepskich zdjęć. Kiedyś robił idealne. Obiektywy czyste i nie porysowane. Robiłem hard reset , czyściłem ustawienia aplikacji i nic. Edited August 17, 2020 by wiesgaj Link to post Share on other sites
Polan 9 Posted August 26, 2020 Report Share Posted August 26, 2020 A nie masz czasem naklejonej szybki na aparat ? Jak tak to zdejmij / wymień na nowąWysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
arvene88 0 Posted September 30, 2020 Report Share Posted September 30, 2020 mam ten sam problem od 2 dni, nagle aparat się zawiesił wyskoczył jakiś dziwny błąd i od tamtego czasu kompletnie nie łapie ostrości, jedynie w opcji 'portret' zdjęcia wychodzą w miarę ok, przywracałam ustawienia domyślne itp i nadal nie łapie ;/ z czym może być problem? telefon aktualizowałam z miesiąc temu więc problemy raczej nie od tego po takim czasie Link to post Share on other sites
Recommended Posts