Jump to content

Brak powiadomień na ekranie blokady

mauysz

Recommended Posts

Witam,

jestem użytkownikiem Poco F2 PRO od kilku dni.

Miui Global 12.0.1.0 (QJKEUXM).

Mam problem z pojawianiem się powiadomień na ekranie blokady - to znaczy niektóre z aplikacji nie pokazują mi na ekranie blokady, że jakieś powiadomienie danego typu się pojawiło.

Sprawa np. z GMAIL, Smsami, Snapchatem - jest ok, ale problem pojawia się, gdy przychodzi jakaś wiadomość na Messengerze, Whatsapp czy jakiś twitt z Twittera.

Wszystkie te aplikacje mają włączone i zaznaczone takie same opcji w ustawieniach Powiadomień.
Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją i wie jak to ewentualnie rozwiązać?

A czy spotkał się ktoś z brakiem powiadomień (nie przychodzi zadna ikonka, zadna informacja, nic cokolwiek) jesli przychodzi SMS.

Zainstalowanie innej aplikacji do obłsugiwania SMSów - wszystko jest ok (Textra, Signal).

Właśnie zainstalowałem Textra i śmiga ok.

Tamtą odrzuciłem na bok :)

wojasheck - looknij proszę na mój drugi temat odnośnie powiadomien na oknie blokady - miałeś może też taki problem jak mam ja? ;)

• Like 1

2 godziny temu, mauysz napisał:

Mam problem z pojawianiem się powiadomień na ekranie blokady - to znaczy niektóre z aplikacji nie pokazują mi na ekranie blokady, że jakieś powiadomienie danego typu się pojawiło.

Sprawa np. z GMAIL, Smsami, Snapchatem - jest ok, ale problem pojawia się, gdy przychodzi jakaś wiadomość na Messengerze, Whatsapp czy jakiś twitt z Twittera.

Wszystkie te aplikacje mają włączone i zaznaczone takie same opcji w ustawieniach Powiadomień.
Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją i wie jak to ewentualnie rozwiązać?

Masz wszystkie uprawnienia nadane?

Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka

Ustawienia aplikacji, inne uprawnienia

6 godzin temu, wojasheck napisał:

To jeszcze sekcja powiadomienia zostaje :)

I tu również to samo..

Spróbuję tak jak pisze pkonrad - zaktualizować Miui, bo coś mi pokazuje, że niby jest coś nowego (pobieram przez telefon)...

7 godzin temu, pkonrad napisał:

@mauysz

Najpierw zaktualizuj oprogramowanie do najnowszej wersji MIUI V12.0.2.0.QJKEUXM

Skąd je pobrać? Bo w telefonie, jak sprawdzam dostępne aktualizacje, to wyskakuje mi tylko to co mam:

12.0.1.0.QJKEUXM ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...