dmalec Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Cześć,Wiecie czemu aplikacja LEGO Hidden Side nie jest kompatybilna z Xiaomi? I jak to obejść? Sprawdzałem na mi9 z miuipolska (12), Redmi 6 z globalem, RN8 z miuipolska... !!!!!!!Edycja postu!!!!!! Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmalec Posted August 9, 2020 Author Share Posted August 9, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.Nie mogę edytować Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 1 godzinę temu, dmalec napisał: Nie mogę edytować Możesz. Edytuj pierwszy post, wówczas będziesz mógł zmienić tytuł wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmalec Posted August 9, 2020 Author Share Posted August 9, 2020 Możesz. Edytuj pierwszy post, wówczas będziesz mógł zmienić tytuł wątku.Post mogę edytować. Tytułu nie mogę.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 15 minut temu, dmalec napisał: Post mogę edytować. Tytułu nie mogę. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Nie pisz bzdur. Edytuj pierwszy post, popraw tytuł, bo wątek poleci do kosza. Umiałeś założyć wątek, a nie umiesz edytować postu...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmalec Posted August 9, 2020 Author Share Posted August 9, 2020 Nie pisz bzdur. Edytuj pierwszy post, popraw tytuł, bo wątek poleci do kosza. Umiałeś założyć wątek, a nie umiesz edytować postu...?Najwyraźniej...Post edytowany. Tytuł daje taki efekt (załącznik)Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts