Adam606336 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 (edited) Witam, chciałem wrócić do oryginalnego oprogramowania w mojej m365 , zaktualizować hulajnogę przez Mi Home. Ale jest jakiś problem, bo aplikacja pokazuje że już mam najnowszą wersję oprogramowania a wersja softu to 1.3.8 heh. Można jakoś temu zaradzić? Edited August 6, 2020 by Adam606336 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidnes Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 10 godzin temu, Adam606336 napisał: chciałem wrócić do oryginalnego oprogramowania w mojej m365 Jeżeli oczekujesz jakiejś niesamowitej zmiany, to zostaw jak jest. Spróbuj najpierw podnieść wersje esc do np. 1.4.2 lub 1.4.3 Odwiedź https://m365.botox.bz wybierz wersje i kliknij w patch... zipa wgraj za pomocą m365 DownG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted August 7, 2020 Author Share Posted August 7, 2020 (edited) Nic z tego, dalej mi home nie widzi aktualizacji. Może ma ktoś jeszcze inny pomysł? Edited August 7, 2020 by Adam606336 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Powodem jest to że wgrałeś pewnie moda i zaznaczona była opcja spoofowania wersji fw w celu uniknięcia aktualizacji właśnie w tejże aplikacji. Co zrobić? Wgrać moda bez tej opcji i po sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted August 7, 2020 Author Share Posted August 7, 2020 (edited) A gdzie to odznaczyć? Z góry dziękuję za pomoc Edited August 7, 2020 by Adam606336 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 chłopie no napisałem Ci przecież o jaką opcje chodzi. Z tego wynika że nie wiesz za bardzo co robisz korzystając z modyfikowanego oprogramowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted August 7, 2020 Author Share Posted August 7, 2020 (edited) Korzystam z https://m365.botox.bz Tam nie ma tej opcji, więc twoja teoria jest błędna, odnośnie braku aktualizacji chyba że jeszcze o czymś nie wiem, ale dopiero się uczę więc proszę o wyrozumiałość Edited August 7, 2020 by Adam606336 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Moja teoria jest jak najbardziej w porządku. Po prostu na stronie która podałeś nie ma tam opcji do zaznaczenia dla użytkownika ponieważ od jakiegoś czasu jest domyślnie włączona z prostego powodu. Na prośbe użytkowników by uniknąć przypadkowego update-u na stockowej apce. Wygeneruj sobie fw na innym generatorze masz wybór czy spoofowac wersję czy nie. Np tu https://m365.scooterhacking.org/ Wgraj bez zawyżania wersji i wtedy z poziomu apki od xiaomi wgraj oryginał. Jeśli to nie pomoże, to znaczy że jest konflikt z np wersja bms lub ble i albo musisz szukać na necie kompatybilnych wersjii i próbować wgrać zdalnie albo stlink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted August 7, 2020 Author Share Posted August 7, 2020 (edited) Dalej nie działa, chyba dam sobie spokój i zostanę na 1.3.8 Polecisz jakiś sprawdzony mod nie obciążający zbytnio silnik? Edited August 7, 2020 by Adam606336 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidnes Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 @Adam606336 powtarzam to jak mantrę... Cytat Nie ma takiej wersji. Po prostu każdemu pasuje co innego, jeden liczy na szybsza jazdę inny zmaga się z górkami w swojej okolicy wiec podniesie moc. W innym wątku na tym forum, forumowicz chciał zmienić tylko minimalna prędkość od której startuje hulajnoga. Ja tez tak na początku myślałem że, jest wersja „wypasiona” i ta wgram, i wgrałem to co polecił mi BotoX czyli autor pierwszego kreatora do m365. Pierwsza jazda i wiedziałem że, ta wersja nie jest dla mnie bo paliłem gumę przy ruszaniu nie wspominając że, pędziłem 32km/h. Polecam po prostu ustawić w kreatorze to na czym Ci zależy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted August 8, 2020 Author Share Posted August 8, 2020 (edited) Dzięki za odpowiedź Edited August 9, 2020 by Adam606336 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts