TomekkB Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Witam, Mam telefon 16 GB i teraz zaczyna mi brakować pamięci, dokupiłem kartę SD 32 GB ale nie potrafię jej prawidłowo skonfigurować aby była widoczna jako pamięć wewnętrzna. gdzie znajdę jakąś informację jak mam sformatować kartę SD aby była widoczna jako pamięć wewnętrzna. Będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sformatuj ją w systemie FAT, a nie NTFS. Być może będzie widzialna również jako exFAT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 OK. Małe sprostowanie. Nie doczytałem, że chcesz skonfigurować kartę jako pamięć wewnętrzną. @dzidexx, uzupełnisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekkB Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 cześć bardzo dziękuję za odpowiedz i pomoc. mam miui global 11.0.3 wersja android: 10QKQ1.191014.001 zgodnie z pierwszym linkiem robię i niestety w kroku 4 nie mam okna wyboru pomiędzy pamięcią wewnętrzną a portable od razu idzie formatowanie .... screeny dołączam... wiec niestety mi się nie udało coś możesz jeszcze poradzić? dzięki za czas i pomoc!!! dodam jeszcze, że po formatowaniu widok file menadzera jest jak na screenshot dziwią mnie te koła z panmięcią - dodałem i sformatowałem kartę 32GB jakies dziwne - pamiec wew, nie rozszerzona, karta SD 51 GB - super dziwne dla mnie dodam jeszcze, że po formatowaniu widok file menadzera jest jak na screenshot dziwią mnie te koła z panmięcią - dodałem i sformatowałem kartę 32GB jakies dziwne - pamiec wew, nie rozszerzona, karta SD 51 GB - super dziwne dla mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekkB Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 cos mi się zdublowało sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekkB Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 zaczać od 2. sposobu czy appki? 2 sposób był niepolecany mam przeciez miui 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts