Jump to content

Wyszukiwanie połączeń w dialerze od Google

Szaju

Recommended Posts

Witam.

Wykonuje dużo telefonów do klientów i nie zapisuje tych numerów w książce. Gdy chce zadzwonić po raz kolejny to muszę wpisywać cały numer lub szukać na liście. W dialerze Xiaomi wpisywałem np. początek numeru i wyskakiwały mi wszystkie połączenia na jakie dzwoniłem z tą kombinacją cyfr. Może jest gdzieś możliwość, aby dialer Google przeszukiwał też nr wybrane, ale niezapisane? Nie potrafię tego włączyć, a potrafi to być irytujące gdy trzeba ponownie wklepać cały numer.

• 4 weeks later...

Witam.
Może jest gdzieś możliwość, aby dialer Google przeszukiwał też nr wybrane, ale niezapisane?

Obawiam się że się nie da ,też mnie to wku.. chyba będzie musieli z tym żyć ,tak samo nie można wyłączyć tych pływających okienek

Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka

@color1 za dużo zabawy.

19 godzin temu, rejstracje napisał:

Obawiam się że się nie da ,też mnie to wku.. chyba będzie musieli z tym żyć ,tak samo nie można wyłączyć tych pływających okienek

Jakich pływających okienek?

• 4 months later...

Odkopię nieco temat, ale pytanie do użytkowników Global - czy ktoś wgrał dialer od Xiaomi i nie ma problemu z jego użytkowaniem? Też mnie strasznie irytuje to, że podczas wpisywania numeru, na który kiedyś dzwoniłem - nie wyszukuje go. Jedynie numery zapisane w książce.

1 godzinę temu, WD40 napisał:

@brawo Próbowałem użyć dialera Xiaomi z APK Mirror na Redmi Note 6 Pro i Redmi Note 9 Pro i się nie udało. Wykrzaczały się. Podobno zmiana regionu na Indonezja pomaga. Teraz mam Xiaomi EU, więc problem rozwiązany.

Sama zmiana regionu w telefonie nic nie da, trzeba zmienić cały rom na Indonezyjski,  ja tak mam i wszystko działa jak powinno łącznie z nagrywaniem rozmów.

Nie pomogę w temacie, ale naprawdę te dialery od Xiaomi tak się wam podobają? Widzę tu tylko komentarze w tym kierunku, na te od Google "nikt nie może patrzeć". Jak dla mnie są okropne i nawet nie umywają się do Google. Jedyne czym wygrywa telefon to możliwość nagrywania rozmów (czego i tak nie używam).

• 4 months later...