Szaju Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Witam. Wykonuje dużo telefonów do klientów i nie zapisuje tych numerów w książce. Gdy chce zadzwonić po raz kolejny to muszę wpisywać cały numer lub szukać na liście. W dialerze Xiaomi wpisywałem np. początek numeru i wyskakiwały mi wszystkie połączenia na jakie dzwoniłem z tą kombinacją cyfr. Może jest gdzieś możliwość, aby dialer Google przeszukiwał też nr wybrane, ale niezapisane? Nie potrafię tego włączyć, a potrafi to być irytujące gdy trzeba ponownie wklepać cały numer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejstracje Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Witam.Może jest gdzieś możliwość, aby dialer Google przeszukiwał też nr wybrane, ale niezapisane? Obawiam się że się nie da ,też mnie to wku.. chyba będzie musieli z tym żyć ,tak samo nie można wyłączyć tych pływających okienekWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
color1 Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Jedyna opcja to wgranie romu z dialerem od xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted August 30, 2020 Author Share Posted August 30, 2020 @color1 za dużo zabawy. 19 godzin temu, rejstracje napisał: Obawiam się że się nie da ,też mnie to wku.. chyba będzie musieli z tym żyć ,tak samo nie można wyłączyć tych pływających okienek Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Jakich pływających okienek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejstracje Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 [mention=8876]color1[/mention] za dużo zabawy. Jakich pływających okienek?Jak dzwonisz i przejdziesz do ekranu głównego to masz kółko z kontaktem na ekranie Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 Dla mnie akurat przydatna rzecz. Szkoda tylko, że nie można tego kółka ustawić tam gdzie się chce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Odkopię nieco temat, ale pytanie do użytkowników Global - czy ktoś wgrał dialer od Xiaomi i nie ma problemu z jego użytkowaniem? Też mnie strasznie irytuje to, że podczas wpisywania numeru, na który kiedyś dzwoniłem - nie wyszukuje go. Jedynie numery zapisane w książce. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Ale ja jestem na Globalu, a nie xiaomi.eu. Tam wiem, że nie ma Googlowskich aplikacji, tylko stockowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Można. Trzeba zmienić dodatkowo jako aplikację domyślą tą nową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 (edited) mi akurat nie chodzi o apk Xiaomi i te telefony co wymieniłeś U mnie działa. Edited January 21, 2021 by brawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 1 godzinę temu, WD40 napisał: @brawo Próbowałem użyć dialera Xiaomi z APK Mirror na Redmi Note 6 Pro i Redmi Note 9 Pro i się nie udało. Wykrzaczały się. Podobno zmiana regionu na Indonezja pomaga. Teraz mam Xiaomi EU, więc problem rozwiązany. Sama zmiana regionu w telefonie nic nie da, trzeba zmienić cały rom na Indonezyjski, ja tak mam i wszystko działa jak powinno łącznie z nagrywaniem rozmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczeekk Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Nie pomogę w temacie, ale naprawdę te dialery od Xiaomi tak się wam podobają? Widzę tu tylko komentarze w tym kierunku, na te od Google "nikt nie może patrzeć". Jak dla mnie są okropne i nawet nie umywają się do Google. Jedyne czym wygrywa telefon to możliwość nagrywania rozmów (czego i tak nie używam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted January 21, 2021 Author Share Posted January 21, 2021 @Baczeekk jakbyś przeczytał cały wątek to byś wiedział dlaczego pytamy o zmianę dialera. Nie chodzi o jego wygląd tylko funkcjonalność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 O wygląd też chodzi. Ten Googla jakiś domorosły grafik projektował, łącznie z ikonami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted June 6, 2021 Author Share Posted June 6, 2021 Pojawiła się aktualizacja dzięki której można wyszukać nr wykonanych połączeń do osób spoza kontaktów. Szkoda, że już;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts