michalm83 Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 (edited) Nazwa przedmiotu: Xiaomi mi 9 6/128 Opis: Witam. Sprzedam Xiaomi MI9 wersja 6/128 kolor Ocean Blu/Niebieski. Telefon pochodzi z polskiej oficjalnej dystrybucji mi-home i posiada jeszcze gwarancje do 03.2021 oczywiście dowód zakupu potwierdza ważność gwarancji. Smartphone 100% sprawny nigdy nie był naprawiany . W stanie b.dobrym z jedną rysą/wgnieceniem na krawędzi(foto) Cały czas noszony w pokrowcu i z naklejonym szkłem . . 2szkła i 3 pokrowce w zwstawie W zestawie cały komplet wraz z pudełkiem, ładowarka oraz dowodem zakupu itd. Dla wtajemniczonych : Odblokowany bootloader i zainstalowane najnowsze miui.eu v12. Dla osoby zainteresowanej możliwość wgrania globalna i zablokowanie botloadera. Mogę też zainstalować inny ROM no. Pixel Cena: 1100 do negocjacji Aukcja allegro/olx: https://www.olx.pl/oferta/xiaomi-mi9-6-128-niebieski-gwarancja-polska-dystrybucja-CID99-IDFfWvc.html Kontakt:48729630887 [email protected] PW Edited August 2, 2020 by michalm83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 24h na poprawienie treści / tematu zgodnie ze wzorem, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm83 Posted August 2, 2020 Author Share Posted August 2, 2020 Poprawiłem powinno być OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 2 minuty temu, michalm83 napisał: Poprawiłem powinno być OK. Nie jest OK. Jeśli jeszcze raz założysz w dziale Giełda wątek niezgodny z Regulaminem tego działu - poleci warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts