J4nek101 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 Witam! Ostatnio w basenie na około sekundę zanurzył mi się cały telefon redmi note 7. Po wytarciu telefonu normalnie można było nim funkcjonować, tylko były cały czas wykrywane głośniki, po podłączeniu słuchawek w słuchawkach był dźwięk. Po jakimś czasie przycisk blokady zaczął inaczej funkcjonować niż powinien tzn. zwiększał dźwięk. Gdy się rozładował, podłączyłem go do ładowarki to zaczął się samemu włączać i wyłączać. Wsadziłem go na 24h do ryżu, to po podłączeniu do ładowarki miga ciągle wręcz pulsuje dioda powiadomień. Czy da rady jeszcze jakoś uratować ten telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziomek999 Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Tak, serwis, wanna ultra dzwiękowa, wymiana przycisków i może będzie działał. W domu raczej nie do zrobienia, choćby przez to że telefon jest sklejony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts