Filipek Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Cześć. Mój kolega kilka dni temu kupił Mi Note 10 Lite i ma problem, mianowicie tak jak widać na zdjęciu, nie ma wyboru segregacji ani dodania żadnych skrótów do paska powiadomień typu nagrywanie ekranu itp. U mnie na takim samym telefonie na drugiej stronie skrótów mam do kliknięcia "edytuj", on nic nie ma. Wiecie jak na to zaradzić? Szukaliśmy w ustawieniach ale nie znaleźliśmy nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Ja bym pobral paczke I wgral od nowa na globalu sa take cyrki? twoj soft sie zgadza z tym na oficjalnej stronie ?Wysłane z mojego Mi 9T Pro Ⓑⓛⓘⓢⓢ Ⓣⓔⓐⓜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Musisz edytować plik /data/system/users/0/settings_secure.xml W linii sysui_qs_tiles dodać wpis edit na końcu linii (w dwóch miejscach) https://i.imgur.com/HUbbXNy.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipek Posted July 24, 2020 Author Share Posted July 24, 2020 56 minut temu, skay77 napisał: Ja bym pobral paczke I wgral od nowa na globalu sa take cyrki? twoj soft sie zgadza z tym na oficjalnej stronie ? Wysłane z mojego Mi 9T Pro Ⓑⓛⓘⓢⓢ Ⓣⓔⓐⓜ to jest telefon z playa wczoraj wyciągnięty z pudełka 58 minut temu, Thomas_Anderson napisał: Musisz edytować plik /data/system/users/0/settings_secure.xml W linii sysui_qs_tiles dodać wpis edit na końcu linii (w dwóch miejscach) https://i.imgur.com/HUbbXNy.png nie da się tego zrobić ludzkimi metodami? kolega za bardzo nie ogarnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 @Filipek Miałem to samo po aktualizacji, tylko reset pomógł. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Noe reset ztob nakładkę przez twrp jeszcze raz paczkę jak nie pomoże to dopiero reset Wysłane z mojego Mi 9T Pro Ⓑⓛⓘⓢⓢ Ⓣⓔⓐⓜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts