Jump to content

23 Kwietnia - Nowy Telefon Xiaomi

DanielDTK

Recommended Posts

Obadajcie:

11156288_871988486170079_772222157794811

#MiLaunch2015 — Tell Mi! You think bigger battery means bigger phone? #iDISAGREES

We'll be streaming the latest Mi phone launch live on 23rd April. Don't miss it!

Trochę mnie martwi poprzednia grafika z Mona Lisą, oby w tym nowym telefonie dali max. FullHD i będzie ok ;)

Zostało 5 dni, obstawiam że to Mi-4s lub Mi-4i.

To nie pisali by "bigger phone" ;)

A może tu chodzi o coś takiego, że powszechnie się uważa, że większa bateria "rozpycha" telefon, że jest od tego utyty jak Amerykanin po wizycie w MakKefie? Może właśnie zamiast "fatter" użyli słowa "bigger"?

Jakby nie patrzeć, Azjaci są znani z alternatywnego tłumaczenia. Bardzo alternatywnego. :twisted:

A może tu chodzi o coś takiego, że powszechnie się uważa, że większa bateria "rozpycha" telefon, że jest od tego utyty jak Amerykanin po wizycie w MakKefie? Może właśnie zamiast "fatter" użyli słowa "bigger"?

Jakby nie patrzeć, Azjaci są znani z alternatywnego tłumaczenia. Bardzo alternatywnego. :twisted:

Po prostu bateria, dla przykładu, 4000mAh nie oznacza telefonu 6"

Po prostu bateria, dla przykładu, 4000mAh nie oznacza telefonu 6"

Marvika obstawia chudość!

Będzie to jakiś typowy fonek, ale za to z potężną baterią i wcale nie tłusty. Ło. Marvinka stawia na to piękny trojaczek browarów Anstadta! :o

Pilsnera albo złotego bazanta

...

.......

Jest takie specjalne miejsce w piekle, do którego wędrują ludzie uważający Googla za firmę godną zaufania, oraz ci, którzy pijają takie nieprzyzwoite browary! ;p

03337.png

• Like 1

O nie!!! Niedobre to są biedronkowe "z tradycją od 1902"...

To w ogóle nie są browary, tylko jakieś fuj, ble, paskudztwo co uczciwy chmiel widziało może rosnący w szklarniach, obok ścieku, którym płyneło, niahahahaa. ;D

No ale daruj pan, Pilsner? Znaczy się pewnie ten Urquel? Albo Bażant? Blieeeee! ;p

• Like 1

Czy mam od dziś pić wodę oraz wino z terminem ważności?

Tajest, tylko wodę Muszyna! Marvinka będzie sprawdzała. B-)

Dobra dobra. Nie będzie nowego Pilsnera 23 kwietnia, więc nie bardzo na temat te posty...

Ej no. Acid ma wtyki i wie z wyprzedzeniem co i jak. Taka zabawa to nie zabawa. Pobite gary. ;)

Ja to widze napis global mi phone premiere.

Znajc zycie to pewnie pokaza kilka urzadzen.

Do mediateku na pewno nie wroca, a leadcore musi sie rozwinac zeby mogli je montowac w serii mi. Tak naprawde to nikt nie wie jak te ich procesory dzialaja w prakryce. Snapy sa chociaz sprawdzone.

Edited by tosshi2

Cholerkia, Marvinka dobrze wyprorokowała jak mówiła, że w zasadzie to my - ludzie od Xiaominek i takich tam - jesteśmy tymi, którzy  myślą inaczej. Hiehie, in jer fejs Dżobs i temu twojemu Japku. :cool:

Z marketingowego punktu widzenia to nie może być jakiś superkiller dostępny wszem i wobec, bo by sprzedaż wszystkiego innego im poleciala na łeb na szyję.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...