tszkutnik Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 Cześć, Jak przesiadłem się z miui 11 na 12 bez robienia kompletnego wipe wszystko śmigało ale zauważyłem że trochę telefon zamula więc postanowiłem zrobić proste czyszczenie w twrp z zachowaniem multimediów i postawiłem miui 12 od początku. Problem mam ze sklepem Play bo gdy zaktualizuje się do wersji 20.x.x nie idzie zaciągnąć żadnej aktualizacji czy aplikacji ze sklepu. Dopiero gdy odinstaluje aktualizacje i powrócę do wersji 18.x.x. mogę ściągnąć wszystko. Muszę robić to za każdym razem jak chce coś ściągnąć oczywiście wcześniej nie było tego problemu. Czy jest jakiś sposób na wstrzymanie aktualizacji sklepy Play ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzczufFun Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Dnia 7.07.2020 o 09:13, tszkutnik napisał: proste czyszczenie w twrp z zachowaniem multimediów i postawiłem miui 12 od początku. Zrób full wipe telefonu, zainstaluj MIUI12 i nie przywracaj niczego z chmury. Postaw system tak jak byś świeżo włączył telefon z pudełka, nic nie przywracaj jak cię zapyta na Wizzardzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts