JanKowalski Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Xiaomi mi box s 4k zaktualizowany ostatnią poprawką. Im nowsze oprogramowanie tym gorzej urządzenie działa. Jeszcze przed instalacją zaczął się problem z wifi. Po 5 czasem 10 minutach oglądania na ekranie pokazuje się problem z wifi. Wchodzę w ustawienia wyłączone wifi, załączę 5 - 10 minut działa i znów się wyłączy. Nie da się nic oglądać. Od jakiegoś czasu nie działa też youtube. Jaki kolwiek film chcę obejrzeć na youtube kreci się kółko i po chwili komunikat o błędzie. Kiedyś pomagało wyłączenie i załączenie urządzenia teraz już nie pomaga. Co z tym zrobić? Teoretycznie jest na gwarancji ale nie chce mi się tego badziewia wysyłać, dam rady sam to jakoś naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi1 Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Proponuję zresetować do ustawień fabrycznych i wyczyścić cache. Wyłączyć urządzenie z prądu na 15s i podczas włączania do prądu trzymać przycisk wstecz i środkowy. Wejdziemy wtedy w tryb serwisowy i tam czyścimy cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanKowalski Posted July 6, 2020 Author Share Posted July 6, 2020 Po resecie wifi przestało się wyłączać, youtube dalej nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 Zainstaluj i korzystaj z aplikacji "Smart Youtube", działa o wiele lepiej od oryginału, a przede wszystkim nie ma reklam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kola01 Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 A dalej jest tylko po angielsku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanKowalski Posted July 11, 2020 Author Share Posted July 11, 2020 Moja radość była krótka , po kilku dniach znów są problemy z tym chińskim badziewiem. Najczęściej używałem na tym KODI i NC+ Go ale od kilku dni działa tylko kilka sekund i robi się stop klatka. Youtube też nie działa. szkoda wywalić to do kosza bo kosztowało parę groszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Dnia 7.07.2020 o 12:37, kola01 napisał: A dalej jest tylko po angielsku? A w czym Ci to przeszkadza, przecież tam nie ma co ustawiać. Wybierasz film i oglądasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanKowalski Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 Zaktualizowałem z pendrive NC+ Go i znów działa. Smart YouTube TV jak to zainstalować? Gdzie to mogę pobrać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
streamus Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 dasz linka do apki NC+ go ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 @streamus https://miuipolska.pl/forum/topic/41709-nc-go/?do=findComment&comment=569993 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanKowalski Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 Najnowsza: https://github.com/mbebe/blomqvist/files/4906504/plugin.video.ncplusgo-1.2.9.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts