mrosi Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Nazwa przedmiotu: telefon Xiaomi Mi Note 10.Opis: telefon zakupiony w oficjalnej dystrybucji, w Komputroniku, 11 grudnia 2019 r. Kolor zielony, wersja dualSIM 6/128 GB. Bardzo dbam o telefony, zatem ten - noszony w etui i z folią na ekranie - jest w stanie w zasadzie sklepowym. Nie ma żadnych rys czy otarć. Nie upadł, nie był uszkodzony. Telefon ma odblokowany bootloader i zainstalowaną ostatnią wersję MIUI 12 - 20.6.18. W zestawie: - telefon Mi Note 10 6/128 GB zielony, - fabryczne opakowanie, - ładowarka z kablem USB-C (nieużywane - korzystam z innych ładowarek), - etui (fabryczne - nieużywane), - dowód zakupu (faktura - oryginał), - dokumentacja, spinka do tacki SIM, etc., - w gratisie folia 3MK żelowa, kilka dodatkowych etui (na zdjęciach), a także słuchawki Bluetooth Mi AirDots w kolorze czarnym. Wszystkie elementy, poza etui NILLKIN Frosted, nieużywane... Cena: 1699 złotych plus koszty wysyłki.Aukcja allegro/olx: https://allegro.pl/oferta/telefon-xiaomi-mi-note-10-6-128-gb-stan-idealny-9434183724 Kontakt: PWZdjęcia: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 3, 2020 Author Share Posted July 3, 2020 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts