ar_turok Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) Witajcie Od 2 dni jestem posiadaczem w.w zegarka ; jest to mój pierwszy "inteligentny" sprzęt na nadgarstek . Mój problem polega na tym , że ekran jest bardzo ciemny , w ciemnym pomieszczeniu nie ma szans zobaczyć godziny , a na zewnątrz muszę nieźle manewrować łapką , aby coś zobaczyć . Zmiana jasności w ustawieniach nic nie daje - czy jest to 0 czy 5 kresek jest brak różnicy . Również przy naciśnięciu przycisku po prawej stronie (krótkim) ekran się nie rozświetla ( a chyba powinien , cnie?) Mam nadzieję , że ktoś jest mi w stanie pomóc Edited June 23, 2020 by ar_turok Link to comment Share on other sites More sharing options...
avira Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Spróbuj w ustawieniach przywrócić zegarek do ustawień fabrycznych. Potem połącz z aplikacją i wgraj najnowszy system. Jak to nie pomoże, to obawiam się, że jakaś wada sprzętowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ar_turok Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 (edited) 12 godzin temu, avira napisał: Spróbuj w ustawieniach przywrócić zegarek do ustawień fabrycznych. Potem połącz z aplikacją i wgraj najnowszy system. Jak to nie pomoże, to obawiam się, że jakaś wada sprzętowa. Mógłbyś nakierować , jak za pomocą aplikacji wgrać nowy system / lub starszą wersję ? . Po resecie zegraka nic się nie zmienia , a chciałbym właśnie coś z oprogramowaniem pokombinować Mam dodatkowo problem z aplikacją Gadgetbridge - zegarek mi znajduje , ale jak chcę sparować wyrzuca mi błąd że urządzenie wymaga poufnego klucza , mimo ze go wprowadzam to nic nie zmienia . Edited June 24, 2020 by ar_turok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts