Konrad176 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Witam po wejściu w aparat telefon restartuje się, reset fabryczny nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 4 godziny temu, Konrad176 napisał: Witam po wejściu w aparat telefon restartuje się, reset fabryczny nie pomaga. Spróbuj wyczyścić dane aparatu Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzanie -> Aparat -> Wyczyść dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad176 Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 Próbowałem i nic, muszę chyba oddać na gwarancję albo poczekam jak dadzą nowe oprogramowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minutę temu, Konrad176 napisał: Próbowałem i nic, muszę chyba oddać na gwarancję albo poczekam jak dadzą nowe oprogramowanie Spróbuj zresetować telefon (przywrócić ustawienia fabryczne). Tylko wcześniej skopiuj dane z telefonu, bo je stracisz. Jeśli to nie pomoże, to faktycznie - albo nowy soft, albo gwarancja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad176 Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 A nie wiecie panowie kiedy wychodzi jakiś soft nowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Spróbuj włączyć gCam, zobaczymy czy to kwestia sprzętu czy danej aplikacji. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad176 Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 Zauważyłem coś dziwnego gdy podłącze telefon do ładowarki aparat normalnie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts