grzybiarz91 Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Czy ktoś posiada wymieniony w temacie wentylator? Interesuje się zakupem, ale chciałbym zamawiać z Polski, żeby nie czekać na wysyłkę z Chin. Obawiam się jedynie czy wersja globalna (o ile ten wentylator ma rozróżnienie na wersję globalną/europejską i chińską) zadziała z Mi Home ustawionym na serwer Chiński. Zdecydowaną ilość urządzeń mam na ten region i nie chciałbym przełączać co chwilę regionu żeby móc sterować raz jednym, raz drugim urządzeniem. Jeśli ktoś posiada wentylator prosiłbym o sprawdzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 nie ma modelu globalnego fana, ktory by nie dzialal na china. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Mam 2 i 2S global (z wtyczką EU) i można wrzucić na China. Ja kupowałem z BG z czeskiego magazynu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts