Luke84 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Cześć wszystkim. Od paru dni synchronizacja między MiBand4 a MiFit wariuje na Redmi 8. Przykład z dzisiaj. Na ekranie głównym ilość kroków: Klikając w kroki pojawia się historia Która się nie pokrywa z aktualnym stanem. To samo w historii szczegółowej Przy okazji zauważyłem że wycięło mi w historii kilka dni (zarówno kroków jak i danych snu) Parę dni temu aktualizowałem miui do najnowszej wersji. Na tą chwilę spróbowałem - restart MiBand4 i telefonu - ustawienia fabryczne MiBand4 - przeinstalowanie MiFit. Wyczyszczenie danych aplikacji. - kolejna aktualizacja miui. Nic nie pomogło. Obecne ustawienia telefonu to Wersja MiFit i MiBand4 Byłbym wdzięczny za każdą pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lary504 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Ostatnia wersja mifit jest spieprzona. Odinstaluj i zainstaluj wcześniejsze wydanie i wszystko działa. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts