Micho78 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Dnia 26.01.2021 o 10:00, TrollSkin napisał: Hej, ma do Was takie pytanko. Czy zauważyliście po ostatniej (grudniowej) aktuakizacji pogorszenie czasu pracy na baterii Waszych Mi Bandów 5? Bo do tej pory wszystko było wyśmienicie, a po aktualziacji wydaje mi się jakby pojwdyncze.procenty trzymały krócej i nie wiem czy to tylko u mnie czy ktoś miał może podobnie Tak, mam to samo, po aktualizacji jakieś 4-5 dni krócej trzyma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Wpadła aktualizacja 1.0.2.58. Nie wiem jak z baterią, ale mi band chodzi troszeczkę płynniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczuru Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Czy jest możliwość zmiany języka komunikatów głosowych na polski? Tzn chodzi mi o komunikaty przy treningach (np wstrzymano trening). Obecnie odtwarza mi je tylko po angielsku. Tts w telefonie mam ustawiony na polski jeśli ma to jakieś znaczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnsr.marnsr Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Witajcie. Mam problem z Mi Bandem 5. Opaska się ładuje po czym rozłącza, następnie znowu ładuje, rozłącza, ładuje, rozłącza i tak w koło. Jak ladujecie te opaski ? Kabel i od razu do USB? Czy wpinacie kabel do adaptera a następnie znowu do gniazdka? Ma ktoś podobny problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Miałem ten sam problem. Przeczyść te styki. Staram się też żeby kabel nie był napięty i nie dotykam opaski podczas ładowania. Nieważne co gdzie pierwsze podłączasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnsr.marnsr Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 (edited) Ale styki na ładowarce czy od urządzenia? Czym to przeczyścić? Te od ładowarki zawsze wycieram czysta szmatką. Kabla od ładowania w ogóle nie składasz? Ta opaska u mnie swiruje całkowicie. Naładuje się do 100% tylko, że po drodze rozlaczy się ze 30 razy. Pokazuje komunikat, że w pełni naładowana po czym wibruje i znowu wyświetla się okno z ładowaniem baterii i tak w koło. Tez tak miałeś? Edited March 29, 2021 by marnsr.marnsr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Styki na opasce przetrzyj szmatką bo może tam zalegać naskórek itp. U mnie aż tak źle nie było z ładowaniem. Kabla nie składam tylko wrzucam do szuflady jak odłączę od opaski. Opaskę kładę obok ładowarki jak się ładuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek86 Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Hej. Czy jest możliwość zwiększenia czcionki w urządzeniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgcompany Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 (edited) Kupiłem bliźniaka Mi Band 5, czyli Amazfit Band 5 i mam problem-pytanie. Jak to uruchomić? Podłączyłem do ładowania i po wielu niepowodzeniach, w końcu udało się sparować z telefonem i apką Zepp, opaska nawet się zaktualizowała, ale po odłączeniu od wtyczki, opaska od razu zamiera. Niby jest naładowana. Trzymałem ją pod kablem pół dnia i nic. Czy może z moim egzemplarzem jest coś nie tak? Kupiony w x-kom, egzemplarz z pudełka. EDIT: Odesłałem, wymienili na drugi egzemplarz i działa. Edited October 15, 2022 by mgcompany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts