pkonrad Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 1 godzinę temu, archer napisał: Nie. Nie działa na globalu (mi9t pro) może trzeba zmienić region, może wersje motywy miui na jakąś wersje beta, ale nie działa, chyba że masz na myśli instalację z aplikacji tapety google? wtedy działa ale bez AOD. pzdr Bzdury piszesz. Mam Mi 9T Pro Global i wszystko śmiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archer Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 13 minut temu, pkonrad napisał: Bzdury piszesz. Mam Mi 9T Pro Global i wszystko śmiga. godzinę temu napisałem że już działa, nie czytasz postów do końca? zoltan78 wszystko ładnie wyjaśnił pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Pojawiła się nowa wersja super wallpaper ziemia z nowymi lokalizacjami. Do pobrania z apkmiror 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian78 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 da się zainstalować dodatkowe super tapety na xiaomi.eu rozwojowa wersja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 42 minuty temu, Damian78 napisał: da się zainstalować dodatkowe super tapety na xiaomi.eu rozwojowa wersja? Aktualizacja aplikacji systemowych z pliku APK jest zablokowana w xiami.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 2 godziny temu, Damian78 napisał: da się zainstalować dodatkowe super tapety na xiaomi.eu rozwojowa wersja? Tak, zresztą będą one dodane w następnej wersji też. 1 godzinę temu, pkonrad napisał: Aktualizacja aplikacji systemowych z pliku APK jest zablokowana w xiami.eu Tylko apka ogólna od tapet jest systemowa (ona chyba ma wbudowaną supertapetę z górami), resztę można normalnie zainstalować, bo one są w /cust. Można je też odinstalować normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronin317 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Wszystko działa, tylko tapety mają błędne nazwy w pakietach i w efekcie mamy w aplikacjach zainstalowany 4 x Mars. W samej aplikacji przy wyborze Super Tapet jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 1 godzinę temu, Ronin317 napisał: Wszystko działa, tylko tapety mają błędne nazwy w pakietach i w efekcie mamy w aplikacjach zainstalowany 4 x Mars. To już kwestia tłumaczy Xiaomi, w angielskim jest OK. Po polsku nie wiem czemu w ogóle to przetłumaczyli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian_M Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Zainstalowałem najnowszą wersję WallPaper ALPHA-2.6.170-01121113-ogl i zmieniła się nazwa i opis góry z polskiej na angielską, natomiast więcej różnic nie widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 Pojawiła się nowa Super Tapeta - Pogoda. Na tą chwilę można ją uaktywnić za pomocną aplikacji Tapety od Google 2_5224206921011038671.apk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wgr33 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Czy ktoś używa super tapety pogody? Bo u mnie po nocy nie zmienia się automatycznie.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 Czy ktoś używa super tapety pogody? Bo u mnie po nocy nie zmienia się automatycznie.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu TapatalkaTa super tapeta nie działa do końca prawidłowo na globalnych ramach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wgr33 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 To czekamy na aktualizację.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts