george018 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Witam, dzisiaj rano zauważyłem, że mój MI a2 lite sam zainstalował aktualizacje androida 10 przed, którą tak bardzo się broniłem. Niestety jestem w gronie osób, u których wystąpiły błędy. Problem polega na tym, że podczas włączonego WiFi wszystko jest ok, każda apka działa natomiast w transmisji danych tylko niektóre aplikacje łączą się z internetem (dosłownie 5!). Oczywiście próbowałem zmieniać ustawienia APN niestety bez jakiegokolwiek skutku. Czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnd_newbie Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Trzeba dodać APN z konfiguracją z IPv4, bo po aktualizacji jest tylko z IPv6. Stąd działają ci strony i aplikacje które są dostępne po IPv6, a te które są tylko na IPv4 nie. Ustawienia ze screenshotami są na konkurencyjnym forum: https://forum.android.com.pl/topic/352259-mi-a2-lite-aktualizacje-oprogramowania-i-związane-z-nimi-pytania-i-problemy/page/41/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts