zalko Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Problem jest z udostępnianiem ekranu fona Mi Note 10 Lite przy wifi 5ghz natomiast przy 2,5ghz łączy natychmiast. Testowałem również na Redmi Note 9 Pro i na czest 5ghz łączy natychmiast... W czym zagadka? ( tv Samsung qe55 z 2019r). Edit.. Udało mi się połączyć na 5 GHz natomiast teraz jest sytuacja z wielkością ekranu fona na tv.. Raz jest krótszy w poziomie (przerwa od lewej raz krótszy. Zacząłem zmieniać ustawienia wcięcia ekranu na górze fona i zmienia się co najmniej dziwnie. Pomoc w tym zakresie od Xiaomi to reset (już był) albo spojrzeć na tv Xiaomi... Opadają ręce. Wysłane z Mi Note 10Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Ja mam też problem z połączeniem , ale z projektem Xiaomi Mijia Youth Edition i Mi drone 4k nie mam pojęcia jak to rozwiązać , chyba tylko jakaś aktualizacja to może naprawić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts