Mark1991 Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 (edited) Witajcie Jako że i tak mam jeden slot wolny chciałbym go wykorzystać wkładając kartę Aero2 do płatnych pakietów internetu. Obecnie wydają także w nano sim więc w teorii nie będzie problemu. Kartę muszę zamówić. Mam pytanie czy telefon nie będzie robił żadnych problemów? Chodzi o to, ze karta jak wiadomo nie ma numeru telefonu i służy tylko do internetu a Xiaomi chce zawsze wysyłać tego SMS-a do Chin aby potwierdzić numer. W tym telefonie w dodatku po każdym ponownym uruchomieniu mam aktywację kart sim która po chwili znika, pytanie czy z tą kartą nie będzie żadnych problemów. Bo jak ma mi drenować baterię próbując ciągle aktywować kartę czy wysyłać tego SMS czy inne cuda to sobie odpuszczę. W starym Redmi Note 3 problemów nie było ale tam nie było tej aktywacji kart sim po każdym uruchomieniu a przynajmniej telefon tego nie pokazywał. Ktoś się orientuje jak ten telefon sobie radzi w tych kwestiach z Aero2? Edited May 31, 2020 by Mark1991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Powinno działać bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts