rufik Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Mam obecnie Pace i myślę o przesiadce na GTS, głównie ze względu na ekran amoled sprawdzający się lepiej w pomieszczeniach. Notyfikacje to główne zastosowanie mojego smartwatcha, więc zastanawiam się też, czy na ekranie GTS zmieści się więcej tekstu niż na moim Pace? Czy ktoś może zrobić screenshoty z dwóch sytuacji: Notyfikacja GMail. Wyślij do siebie maila o tytule "Notification test" oraz treści "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus vitae rutrum est, gravida lacinia." Notyfikacja z chatu, np. Hangouts czy Whatsapp (czy też SMS). Wyślij do siebie tylko tekst j/w "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus vitae rutrum est, gravida lacinia." Coś takiego, jak ja zrobiłem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Hmm jakby Ci to powiedzieć... w GTS nie ma możliwości podejrzeć treści maila, jest tylko tytuł maila Z Whatsapp jest trochę lepiej Ja używam oryginalnej aplikacji Amazfit do obsługi zegarka, być może stosując inną będzie inaczej, nie mam pojęcia, choć mam wątpliwości Podsumowując, widać dużo dużo więcej, pod warunkiem że się da podejrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
rufik Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 Super, dzięki piękne. Właśnie notyfikacje z czatu mnie najbardziej interesują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts