avish Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Heej! Odkryłem giere. Nie wiem co można wygrać bo krzaczki są wszechobecne ale pewnie coś można wygrać albo po prostu pograć. Zasad niekońca rozumiem... Wybieramy albo dłoń wewnętrzną albo zewnętrzną i jeśli inni (Ty+2osoby grają jednorazowo) będą mieli odwrotnie dłoń to wtedy wygrywasz.. Ja póki co wygrałem jakieś strzałki na wzór tych z danych sieci komórkowej. Może ktoś lepiej zna ode mnie ten język to przybliży mniej więcej o co w niej chodzi. Albo znajdzie sposób, o ile jest taka możliwość, na zmianę języka na angielski. Sorry za chaotyczność ale właśnie tak jest jak ktoś jest podekscytowany... Link do giery: http://h.d.mi.com/handgame Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek7 Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Tu więcej informacji http://s1.mi.com/m/huodong/2015/0331qa/index.html Ja wygrałem juz 15 razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted April 6, 2015 Author Share Posted April 6, 2015 No ale chińskie krzaczki.. O co w nich chodzi xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 No ale chińskie krzaczki.. O co w nich chodzi xd 1. Łączy sz się ze swoim kontem Mjumju 2. Uploadujesz swoje zdjęcie 3. Grasz trochę jakby na zasadzie "nożyce, kamień, papiór". Tam chodzi o coś z pokazywaniem łapek. POWODZENIA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek7 Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 (edited) chwilowo zabronili mi grać Takich strzałek ala transfer mam jeszcze w zapasie 22 a pozwalają one na zamianę ręki gdy wszyscy pokażą identycznie wiec wtedy my wygrywamy Ma ktoś jakieś dokładniejsze informacje na temat gry i co można mieć za zdobyte punkty? Edited April 6, 2015 by fredek7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted April 6, 2015 Author Share Posted April 6, 2015 To jest z okazji fan festival w Malezji... Chyba nic z tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts