[email protected] Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 (edited) Mi 9 T nowy zakupiony tydzień temu. Nie obsługuje wiadomości RCS. Ma ktoś podobny problem? Edited May 26, 2020 by [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 19 minut temu, [email protected] napisał: Ma ktoś podobny problem? Doinstalowałeś wiadomości Googla? Nawet jak Ci sie udało, to chyba w tym telefonie nie będzie działało. Jedynie w modelach które mają domyślnie wiadomości od Googla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinskillers Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 U mnie działa I na LG G6 też Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemekp74 Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 Zainstaluj i powinno zadziałać umnie pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 52 minuty temu, Przemekp74 napisał: Zainstaluj i powinno zadziałać umnie pomogło Niekoniecznie pomoże. Mam te usługi operatora, aplikację wiadomości googla i nie działa w Play. Znajomy ma identyczny telefon, wersję wiadomości, ustawienia i działa. Wygląda na to że włączają sukcesywnie, przynajmniej w Play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinskillers Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 Niekoniecznie pomoże. Mam te usługi operatora, aplikację wiadomości googla i nie działa w Play. Znajomy ma identyczny telefon, wersję wiadomości, ustawienia i działa. Wygląda na to że włączają sukcesywnie, przynajmniej w Play.Mi 9T mam w Play a Lg G6 w plusie.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts