densa Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Dokładnie, już widzę że niektórzy piszą że dostali aktualizacje (reddit, xda), więc to kwestia czasu. @Oldsnake Jaki masz region ustawiony, bo całkiem możliwe że o to chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldsnake Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 normalnie nic nie zmieniałem - PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Ja mam eea i dziwne że obecna wersja miui to 11.0.3 a dzisiaj wyskoczyła mi aktualizacja do 11.0.1 na androidzie 10. Dziwne to że oznaczenie niższe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 Pytanie do tych co dostali lub mogli wgrać najnowszy Global Stable ROM na Android 10. Macie aktywną aplikację "Motywy" w polskim regionie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 1 godzinę temu, matt_berninger napisał: Ja mam eea i dziwne że obecna wersja miui to 11.0.3 a dzisiaj wyskoczyła mi aktualizacja do 11.0.1 na androidzie 10. Dziwne to że oznaczenie niższe. Właśnie miałem o to pytać. W cholerę dziwna sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 pkonrad, motywy są na Polsce u mnie Nie zmieniajcie stylu AoD, ja zmieniłem i są teraz tylko takie trzy do wyboru.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenderable Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Tymczasem EEA też dostała aktualizację. Znowu ciekawa numeracja... z 11.0.3.0 na 11.0.1.0. Co do dostępności - aktualizację dostają członkowie Mi Pilot oraz losowi użytkownicy. To tzw. beta stable. Pewnie za tydzień będzie dla wszystkich.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 W razie czego wrzucam link do pobrania romu EEA Stable ROM MIUI V11.0.1.0.QFJEUXM https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QFJEUXM/miui_DAVINCIEEAGlobal_V11.0.1.0.QFJEUXM_fd5b674cfd_10.0.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinskillers Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Zainstalowałem EEA:- nie działają ustawienia pro w aparacie.W AnTuTu mam 260850 punktów. Na Andku 9 miałem 244500 pkt. Dziś zrobię hard reset.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
--Mariusz-- Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 3 godziny temu, pkonrad napisał: W razie czego wrzucam link do pobrania romu EEA Stable ROM MIUI V11.0.1.0.QFJEUXM https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QFJEUXM/miui_DAVINCIEEAGlobal_V11.0.1.0.QFJEUXM_fd5b674cfd_10.0.zip wersja pod fastboot? Ewentualnie pytanie skąd wziąłeś ten link? Bo na forum mi.com nie widzę nigdzie, w zbiorze romów https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/davinci/ też nie ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 24 minuty temu, --Mariusz-- napisał: wersja pod fastboot? Ewentualnie pytanie skąd wziąłeś ten link? Bo na forum mi.com nie widzę nigdzie, w zbiorze romów https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/davinci/ też nie ;/ Link sobie sam spreparowałem mając nazwę pliku, który pobrał się po OTA na Mi 9T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
--Mariusz-- Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 2 minuty temu, pkonrad napisał: Link sobie sam spreparowałem mając nazwę pliku, który pobrał się po OTA na Mi 9T. Czyli rozumiem, że wersja pod MiFlasha póki co nie ujrzała światła dziennego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 Raczej nie. Trzeba poczekać kilka dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Tutaj są aktualne wersje ROMów global (wszystkich), również pod FastBoot: https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 Tutaj są aktualne wersje ROMów global (wszystkich), również pod FastBoot:https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2Nie widzę tam najnowszych ROMów dla Mi 9T na Andorid 10 (Recovery i Fastboot). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinskillers Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Po hard reset dalej nie działa "manualny" aparat. Wychodzi do pulpitu. AnTuTu :Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 3 godziny temu, pkonrad napisał: Raczej nie. Trzeba poczekać kilka dni. Raczej bym się nie nastawiał - pierwsza wersja (czy nawet druga) MIUI 11 do tej pory jest wyłącznie w formie paczki ZIP. Ostatni fastboot to wciąż MIUI 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 3 godziny temu, pkonrad napisał: Nie widzę tam najnowszych ROMów dla Mi 9T na Andorid 10 (Recovery i Fastboot). Żartujesz, prawda...? Link przenosi wprost do zakładki z napisem "Fastboot Update". ROMy na tej stronie są w formacie .tgz. Pobiera się dowolny ROM i rozpakowuje otrzymując folder z ROMem do MiFlash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 Żartujesz, prawda...? Link przenosi wprost do zakładki z napisem "Fastboot Update". ROMy na tej stronie są w formacie .tgz. Pobiera się dowolny ROM i rozpakowuje otrzymując folder z ROMem do MiFlash...W takim razie moja przeglądarka coś nie domaga, bo u mnie wyświetla się pusta strona. Sprawdzę jeszcze na laptopie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 1 minutę temu, pkonrad napisał: W takim razie moja przeglądarka coś nie domaga, bo u mnie wyświetla się pusta strona. Sprawdzę jeszcze na laptopie. Działa na bank. Sprawdzałem na dwóch komputerach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
--Mariusz-- Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 1 minutę temu, mrosi napisał: Działa na bank. Sprawdzałem na dwóch komputerach. Co nie zmienia faktu że goszczą tam póki co starsze wersje ROMów: odpowiednio V10.3.15.0 EEA i V11.0.1.0 Global Stable 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 2 minuty temu, --Mariusz-- napisał: Co nie zmienia faktu że goszczą tam póki co starsze wersje ROMów: odpowiednio V10.3.15.0 EEA i V11.0.1.0 Global Stable Wersje fastboot zawsze pojawiają się z opóźniniem. Niestety. Zlikwidowano starą stronę Xiaomi, więc pozostaje tylko to. Poza tym lesze to niż... nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 5 minut temu, mrosi napisał: Działa na bank. Sprawdzałem na dwóch komputerach. Na komputerze tak, wcześniej otwierałem na telefonie i bylo tyle: Nie zmienia to jednak faktu, że nie ma tam najnowszych Global ROMów na Android 10 dla Mi 9T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 OK. Inaczej. Znalazłem coś lepszego: https://github.com/XiaomiFirmwareUpdater/miui-updates-tracker Wchodzimy w odpowiedni folder, wybieramy urządzenia i klikamy plik .yml. Pojawia się tablica ze skryptem, gdzie jest link do pobrania ROMu. Kopiujemy link, wklejamy w pasek adresu, naciskamy Enter i... rozpoczyna się pobieranie. Sprawdziłem wybiórczo, linki działają. Co niektóre jak widzę aktualizowane 3 stycznia br. Jak się okazuje, jeśli się chce, można znaleźć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 17 minut temu, mrosi napisał: Jak się okazuje, jeśli się chce, można znaleźć... Ale co takiego ? Najnowsze Global ROMy dla Mi 9T na Android 10 ? Przecież tam również ich nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 2 minuty temu, pkonrad napisał: Ale co takiego ? Najnowsze Global ROMy dla Mi 9T na Android 10 ? Przecież tam również ich nie ma OK. Akurat Mi 9T nie zerknąłem. Oznacza to tylko jedno: czekać! Jeszcze nie pojawiły się aktualne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
--Mariusz-- Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 3 minuty temu, pkonrad napisał: Ale co takiego ? Najnowsze Global ROMy dla Mi 9T na Android 10 ? Przecież tam również ich nie ma Edit: Mój błąd, jednak są linki. Gdzie dokładnie? Bo ja nadal widzę tam tylko linki do starszych wersji. Wchodzę w stable_fastboot i tam widzę pliki dla Mi 9T aktualizowane po 3 miesiące temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 9 minut temu, --Mariusz-- napisał: Gdzie dokładnie? Bo ja nadal widzę tam tylko linki do starszych wersji. Wchodzę w stable_fastboot i tam widzę pliki dla Mi 9T aktualizowane po 3 miesiące temu Nie ma, spojrzałem na Mi 9T Pro Już poprawiłem post. 10 minut temu, mrosi napisał: OK. Akurat Mi 9T nie zerknąłem. Oznacza to tylko jedno: czekać! Jeszcze nie pojawiły się aktualne. Od początku tak mówiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Wersje fastboot zawsze są z opóźnieniem, trzeba czekać.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 5, 2020 Author Share Posted January 5, 2020 Nie zmieniajcie stylu AoD, ja zmieniłem i są teraz tylko takie trzy do wyboru...Możesz spróbować ręcznie zaktualizować AOD do najnowszej wersji. Może pomoże https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=887261 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Dnia 3.01.2020 o 08:27, matt_berninger napisał: pkonrad, motywy są na Polsce u mnie Nie zmieniajcie stylu AoD, ja zmieniłem i są teraz tylko takie trzy do wyboru.... Żonglowałem nimi i wciąż wszystko po staremu. Jakiś błąd u Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
densa Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 @matt_berninger wyłącz podwójny zegar jak chcesz mieć wszystkie style Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Byłem w Niemczech wtedy, po powrocie do PL już wszystko jest na miejscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
densa Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Jak ktoś ma już Q to może powiedzieć czy naprawili lub sam się ogarnął obraz w obrazie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Coś konkretnego? Bo działa to od zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts