Jump to content

Mi 9T/Redmi K20 - MIUI Stable ROM

pkonrad

Recommended Posts

Mi nawet przed aktualizacją na MIUI 11 czy to 12.0.2 gubił ~8-10 % w nocy więc dla mnie to nic nowego że cały czas soft od Szajsomi jest zbugowany. Więcej od nich telefonu po prostu nie kupię właśnie za takie traktowanie klienta

Oprogramowanie global ostatnie dostępne. Na noc nic nie wyłączam wszystko działa jak w dzień wifi, bluetooth, nfc, jedno co ostatnio wyłączyłem to podświetlenie odcisku.

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Jest wątek poświęcony wydajności baterii? Jest.

Proszę zatem nie umieszczać w wątku wpisów nie związanych z tematyką, a zwłaszcza zrzutów ekranów z statystykami baterii i temu podobnych.

To jest ostatnie ostrzeżenie.

Witam,

Mam wersję 12.0.3. Zauważyłem, że przy zapisywaniu nazwy nowego kontaktu nie działa spacja. Też tak macie?

PS: Aktualizacja kontaktów do wersji v12.1.6.1 rozwiązuje problem. Może komuś się przyda.

Edited by daniol

• 2 months later...
Śmieszna sytuacja. Miałem w piątek powiadomienie o aktualizacji i zniknęło po kliknięciu. W ustawieniach pokazuje mi że mam najnowszą czyli EU z końcówką 3...

Zainstaluj ręcznie przez systemowy updater. W dziale Toturiale masz opis jak to się robi.
https://miuipolska.pl/forum/topic/51615-aktualizacja-oficjalnego-romu-z-pliku-przez-systemowy-updater/

Jaka jest najnowsza wersja miui? Warto aktualizować? Ja wciąż siedzę na 10.3.11 i jakoś obawiam się instalować coś nowszego żeby nie zepsuć.. póki co wszytko działa ok.. jedyny problem to dropy fps przy nagrywaniu full hd 30 fps... Nawet do kilkunastu fps spada. Czy te nowe miui to poprawiają?

Dnia 20.01.2021 o 09:39, pkonrad napisał:

Czy ten rom będzie odpowiedni jeśli mam MIUI 10 PFJMIXM? Mam rom global...

Czy jeśli zainstaluje przez recovery to stracę wszystkie dane?

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...