Jump to content

Mi 9T/Redmi K20 - MIUI Stable ROM

pkonrad

Recommended Posts

Mój link to też Twój, z którego sama pobrała Ci się aktualizacja OTA :) Po prostu dostałeś wcześniej jeszcze nie publiczną aktualizację, bardzo możliwe przez to, że miałeś zaznaczone wcześniejsze otrzymywanie aktualizacji w systemie.

Chyba mam tylko ja...
Muzyka w asystencie? Z czym to się je? To zrobię screena

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

No masz coś takiego na liście zmian, chodzi o ten panel z lewej strony.

Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka

No masz coś takiego na liście zmian, chodzi o ten panel z lewej strony.

Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka

Chyba o to chodzi... Być może, ale od początku używam poco launcher. Przynajmniej się nie mylę, gdy biorę poco do ręki

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

ab892246a100b80977c001cbb4161dc8.jpg

1 godzinę temu, Antek Szprycha napisał:
Chyba o to chodzi... Być może, ale od początku używam poco launcher. Przynajmniej się nie mylę, gdy biorę poco do ręki  

Ja również korzystałem z Poco Launchera, do chwili instalacji nowej stabilnej wersji MIUI Launcher w wersji RELEASE-4.15.0.1414.

Pojawiła się aktualizacja EEA Stable ROM z Android 10 i powinna być już dostępna dla wszystkich po OTA, lub bez problemu do instalacji z pliku. Niżej wrzucam link do pobrania softu.

MIUI V11.0.4.0.QFJEUXM

Recovery (2.2 GB) - https://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QFJEUXM/miui_DAVINCIEEAGlobal_V11.0.4.0.QFJEUXM_5001481fbb_10.0.zip

Changelog

• System
    • Stable MIUI based on Android 10
    • Updated Android Security Patch to January 2020. Increased system security.
  • Status bar, Notification shade
    • Fix: Couldn't open notification settings in the Notification shade in Second space
  • App vault
    • New: Music card
    • EU privacy adjustments
  • Other
    • Fix: Images overlapped in scrolling screenshots

Czy jak po aktualizacji chcę zrobić reset do fabrycznych to wystarczy, że zrobię sobie kopię zapasową którą umożliwia telefon czy lepiej z niej nie korzystać i dane zgrać na komputer a wszystkie aplikacje od nowa instalować i konfigurować "z palca"? 

35 minut temu, lindinho napisał:

Działa

ciekawe czy Google Pay zadziała.

Ps.jakoś subiektywnie wszystko zwolniło...nawet po restarcie

A dlaczego Google Pay ma nie działać?

Edited by czolo7

Zainstalowałem u siebie na Mi 9T, z plusów dostępne WiFi Calling w Play, działa normalnie, jak dzwonie jest ikonka VoWiFi. Co do Google Pay, działa normalnie, jest certyfikat w sklepie Play, płaciłem w Żabce i płatność normalnie przechodzi, płatność internetowa Google Pay też działa, testowane na doładowaniu Revoluta. Jedynie na panelu z lewej strony brak karty z muzyką, nie wiem może wina Launchera, używam release 4.15

• Like 1