Adamerio Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 (edited) Hej, od dłuższego czasu mam problem z łączeniem opaski Mi Band 4 - początkowo wszystko działało super, telefon opaska automatycznie łączyła się z telefonem. Obecnie przez większość czasu mam komunikat "opaska nie połączona" - ręczne wejście w MiFit nie pomaga (łączenie w nieskończoność). Jedyny sposób jaki odkryłem to wejście w 'Bluetooth' (opaska za każdym razem widnieje na końcu listy jako 'rzadko używane urządzenia'), a następnie kliknięcie i otwarcie profilu urządzenia opaski i uruchomienie MiFit - wtedy opaska natychmiastowo się łączy. Po każdym odejściu od tel i straceniu zasięgu pomaga tylko powyższa procedura^^ Ma ktoś jakieś pomysły jak to naprawić? Sprawdzone na 2 różnych opaskach i 2 różnych mi9 - to samo. Edited May 21, 2020 by Adamerio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts