Bartodziej Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Witajcie i proszę pomóżcie bo już myślę nad zwrotem telefonu. Problem polega na tym że tel nie potrafi włączyć automatycznie aplikacji Yanosik po rozpoznaniu urządzenia BT w samochodzie, nie potrafi również automatycznie jej wyłączyć po rozłączeniu z BT samochodu. Poprzednio używałem Redmi 4X i działało to idealnie, w starym Samsungu również. Włączyłem już wszelkie możliwe uprawnienia, autostart, wyłączyłem funkcje oszczędzania energii i oczywiście włączyłem te funkcje w Yanosiku. Gdy ręcznie uruchomię Yanosika to działa z zestawem BT, ale również automatycznie się nie wyłącza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosinho4 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Spokojnie. To wina aplikacji Yanosik, a nie telefonu. Ostatnią aktualizacją to spsuli. Poczekaj za kolejną aktualizacją aplikacji w Sklepie Play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartodziej Posted May 22, 2020 Author Share Posted May 22, 2020 19 godzin temu, kosinho4 napisał: Spokojnie. To wina aplikacji Yanosik, a nie telefonu. Ostatnią aktualizacją to spsuli. Poczekaj za kolejną aktualizacją aplikacji w Sklepie Play. A orientujesz się kiedy to się stało? Bo do ostatniej chwili na redmi4x działało ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekk31 Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Witam. Dokładnie mam tak samo,Mi 9T Pro od kilku dni walczę z Yanosikiem .Na innym telefonie działa bez problemu Co się dzieje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosinho4 Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Nareperowali. Zaktualizujcie aplikację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts